Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

Premiär för SAS Youth Go Light

October 23, 2018 10:00

Nu lanserar SAS ungdomsbiljetten SAS Youth Go Light på flygningar mellan Norden och USA. I likhet med övriga ungdomsbiljetter är de nya SAS Youth Go Light-biljetterna koldioxidkompenserade. Biljetterna finns tillgängliga från den 31 oktober 2018.

Nu inför SAS Go Light-ungdomsbiljetter mellan de nordiska länderna och USA. Det innebär att unga resenärer som väljer att flyga med enbart handbagage får ännu bättre priser på SAS ungdomsbiljetter. Som ett led i SAS miljö- och hållbarhetsarbete är SAS ungdomsbiljetter alltid koldioxidkompenserade och det gäller även de nya SAS Youth Go Light-biljetterna.

– Många av våra passagerare, i synnerhet de yngre, gör aktiva val för att stödja en hållbar utveckling, samtidigt som de ibland har en begränsad budget. Med hjälp av innovativa lösningar och ny teknik strävar SAS efter att göra luftfarten mer långsiktigt hållbar, säger Lars Andersen Resare, hållbarhetschef på SAS.

SAS Youth Go Light är ett smart sätt att resa med SAS. Resenärerna får ta med sig ett handbagage och en liten handväska eller laptopväska ombord. SAS Youth Go Light-biljetter finns tillgängliga på SAS flygningar från Sverige, Danmark, Norge och Finland (via anslutningsflyg) till New York, Chicago, Boston, Miami, Washington, Los Angeles och San Francisco.

Flygningar från Finland till USA går via anslutningsflyg från Stockholm, Köpenhamn eller Oslo. Ungdomsbiljetter är för resande från 12 år upp till 26 år. Biljetterna finns tillgängliga från den 31 oktober 2018.

I bifogad pdf har vi sammanställt våra bästa resetips fär ungdomar – SAS Travel hacks. 

För ytterligare information, vänligen kontakta:
SAS pressjour, tel +46 8 797 29 44

Latest news