Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS introducerer premium madoplevelser på SAS Go

October 15, 2018 13:00

SAS giver nu rejsende på SAS Go mulighed for at opgradere madoplevelsen ombord ved at forudbestille premium menuer på langdistanceflyvninger. Initiativet er en del af arbejdet med at gøre serviceoplevelsen mere personlig og en del af SAS arbejde med miljø og bæredygtighed. 

Vi tror, at true travelers gerne vil have en spændende og unik rejseoplevelse.

Derfor introducerer SAS nu en ny mulighed for at opgradere madoplevelsen ombord.

Fra november 2018 kan rejsende på SAS Go på alle langdistanceflyvninger, eksempelvis til USA og Asien, forudbestille en eksklusiv premium menu, der er med til at løfte rejsen til et nyt niveau.

– Vi er glade for at kunne introducere en særlig udvalgt menu og en helt ny madoplevelse for vores gæster. SAS går altid efter at innovere og pionere fremtidens måde at rejse på, siger Karl Sandlund, Executive Vice President Commercial.  

– Vores skræddersyede pre-order koncept er en central del af vores strategi og ambition om at styrke servicen ombord. Vi ved, at travelers sætter pris på innovative og personaliserede oplevelser, siger han.  

Travelers kan vælge i mellem fire friske og særligt udvalgte menuer, som har navnet ’Premium set menu’. De indeholder alle en forret, der følger sæsonen, og en lækker dessert.

Bestik og stellet, som menuen serveres på, er udviklet for SAS i samarbejde med top skandinaviske designere. 

Ny tendens

Tendens- og fremtidsanalyser viser, at efterspørgslen på at kunne forudbestille produkter og skræddersy servicen ombord vokser.

Pre-order konceptet er samtidig også en del af SAS arbejde med bæredygtighed og miljø.

I takt med at flere forudbestiller specifikke produkter, som de ønsker at nyde på rejsen, bliver lastningen af mad ombord mere præcis, og det betyder, at madspild reduceres og vægt minimeres.

– Vores nye premium pre-order koncept er udviklet på baggrund data og input fra vores kunder. Vi ser konceptet som et afgørende initiativ til både at støtte op om og udvikle trenden, samtidig med det følger vores vision om at pionere måden at rejse på, siger Karl Sandlund og fortsætter:

– SAS udvikler og udforsker hele tiden nye måder at gøre livet lettere for travelers ved at tilbyde innovativ og attraktiv service.

SAS introducerede muligheden for at forudbestille mad på kortdistanceflyvninger i 2016, og siden er konceptet blevet mere og mere populært.

I 2017 blev sortimentet for dags- og aftenmenuer udvidet, og det består nu af 11 forskellige menuer, heriblandt de populære salater fra New Nordic by SAS.

Sidste år voksede antallet af forudbestilte måltider med SAS med 25 procent, og travelers forudbestiller nu over 120.000 skræddersyede måltider om året.

SAS forventer, at tendensen fortsat vokser i takt med, at tilbuddet af produkter udvides og forbedres, samtidig med at det bliver lettere at forudbestille.

I oktober 2018 blev det muligt at forudbestille mad på SAS-ruter i Skandinavien og Europa med en flyvetid på helt ned til 80 minutter. Hidtil har pre-order været en mulighed på kortdistanceflyvninger med en flyvetid på minimum 120 minutter.

Det nye initiativ betyder, at der nu årligt tilbydes pre-order på i alt cirka 80.000 SAS afgange, og dermed fordobles antallet af fly med mulighed for pre-order.

//    

General fakta

Priserne på de nye “premium set menuer” starter fra 150 DKK (SEK 190 / NOK 190 / EUR 19 / USD 23)

Det er nemt at forudbestille mad med SAS. Rejsende kan gøre det i forbindelse med bookningen af flyrejsen, eller de kan vælge at gøre det senere ved at logge ind på “My bookings” på SAS’ hjemmeside.

Når rejsende forudbestiller et måltid på SAS Go på langdistanceflyvningerne, bliver de måltider, som automatisk lastes, erstattet med det ønskede måltid. Den anden servering, som serveres kort før landing, bliver ikke ændret. 

// 

Vedhæftet er menubeskrivelser og billeder af eksempler på de fire menuer. Kontakt os for billeder i højere oplysning og trykkvalitet. 
Fotograf: Simon Bajada. 

//

For yderligere information kontakt venligst SAS’ presseafdeling 4532323135

Latest news