Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS lancerer ny kampagne: We Are Travelers – The Arrivals

October 29, 2018 14:35

SAS’s nye We Are Travelers-kampagne “The Arrivals”, som starter den 30. oktober 2018, skildrer ankomstens flygtige øjeblik. “The Arrivals”-kampagnens billedsprog og film er skabt af den prisbelønnede fotograf Peter Funch og den danske filmskaber Jeppe Rønde.

“The Arrivals” er navnet og konceptet bag SAS’s nye kampagne, som starter den 30. oktober 2018 i serien med titlen We Are Travelers.

– Vi vil vise, hvordan rejser påvirker os og ændrer vores syn på verden positivt. Vi vender hjem med inspiration, forøget forståelse for andre, livsmod, større perspektiv og kærlighed. Rejsen forandrer os, og når den forandrer os, forandrer vi verden. Et af de steder, hvor man netop viser disse følelser mest er i ankomsthallen – et nærmest magisk sted. Med vores nye kampagne med titlen“The Arrivals” vil vi gerne vise, at de rejsende vender berigede tilbage, siger Didrik Fjeldstad, VP Brand & Marketing.

SAS lod den anerkendte fotograf Peter Funch og filmskaberen Jeppe Rønde tilbringe en uge i Københavns Lufthavn, hvor de både arbejdede med medvirkende og rigtige tilfældige møder i ankomsthalllen, hvor de ventede på de helt rigtige sekunder til at indfange den der ganske særlige ankomstfornemmelse.

– Vi vil gerne have, at flere mennesker kan opdage verden sammen med os men med et mindre CO2-fodaftryk. SAS bestræber sig på at skabe den bæredygtige rejsemåde, hvilket sker via forskellige initiativer, såsom biobrændstof, nye flytyper med lavere brændstofforbrug og emissioner, samt ved at reducere madspild og brug af plastic om bord på flyet, siger Didrik Fjeldstad, VP Brand & Marketing.

I en undersøgelse foretaget af Epinion i oktober 2018 spurgte SAS 3090 personer i Sverige, Danmark og Norge, hvordan det at rejse ændrer os. Undersøgelsens resultater viser bl.a., at 6 ud af 10 (61 %) mener, at rejser giver indblik i nye kulturer og skaber nye idéer på det personlige plan. Resultaterne viser også, at mere end halvdelen af respondenterne (62 %) mener, at rejser giver viden, der tages med hjem, og at 7 ud af 10 (72 %) mener, at rejser øger kendskabet til internationale forhold og relationer.

Kampagnen kommer til at køre via de forskellige kanaler i Skandinavien, USA, UK, Tyskland, Frankrig, Kina og Japan.

Billeder og flere oplysninger om kampagnen kan findes på www.flysas.com/wearetravelers

SAS presseafdeling: + 45 32323135

Latest news