Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS och Apollo förnyar samarbetsavtal

June 13, 2018 07:18

SAS och Apollo förlänger sitt samarbete för sommarsäsongen 2019. Avtalet är värt cirka 1 miljard kronor och rör charterflyg inom Europa. Detta innebär att SAS kommer att flyga Apollos kunder till och från 20 orter i Sverige, Danmark och Norge till 30 destinationer runt om i Europa.

Apollo väljer ännu en gång att förlänga samarbetet med SAS som huvudpartner för majoriteten av charterflygningarna från Skandinavien under sommaren 2019.

– Vi ser fram emot att stärka vårt, nu över 15 år långa, samarbete med Apollo ytterligare. SAS fortsätter att investera i nya miljöeffektiva flygplan, och att uppgradera befintliga kabiner till SAS nya design. SAS kommer nu successivt att rulla ut marknadens snabbaste WiFi på vår kort- och medeldistansflotta som gör det möjligt att streama från gate till gate. Det ger våra passagerare en frihet att använda tiden ombord till exakt det de vill. Vi ser fram emot att fortsatt välkomna Apollos kunder ombord på våra flygplan, säger Markus Ek, Global företags- och agentförsäljningschef på SAS.

Tack vare SAS flexibla flygplansflotta är det möjligt för Apollo att erbjuda direktflyg från flygplatser både i storstadsregioner och regionalt i Sverige, Norge och Danmark. SAS blir Apollos största externa partner utanför det egna flygbolaget Novair.

– För Apollo är det naturligt att fortsätta samarbetet med SAS och som skandinaviskt bolag är SAS en trygg och bra partner för Apollo. Våra kunder uppskattar den service och pålitlighet som SAS erbjuder med direktflyg till flera av våra destinationer, säger Leif Vase Larsen, nordisk vd för DER Touristik Nordic AB.

Avtalet mellan SAS och Apollo omfattar flygningar från 20 orter i Skandinavien till 30 destinationer i Europa.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
SAS pressjour, tel 46 8 797 29 44

Latest news