Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS utser ny chef för SAS Growth Initiative

May 8, 2018 14:01

SAS har utsett Thomas Engelhart till ny chef för SAS Growth Initiative. Rekryteringen stärker SAS plattform för tillväxt inom nya områden och kommer att utveckla och förstärka SAS viktiga relationer med 5,3 miljoner medlemmar och samarbetspartners i SAS Eurobonus.

Thomas Engelhart har en bakgrund inom och erfarenhet från bland annat hotell- och resebranschen, lojalitetsprogram och detaljhandeln. Han har haft flera ledande positioner i Sverige och internationellt med fokus på kommersiella erbjudanden och affärsutveckling.

Närmast kommer han från Scandic Hotels AB, där han verkat som Chief Commercial Officer sedan 2015. Thomas har norsk-danska rötter och är bosatt i Stockholm.

– Jag är mycket glad att välkomna Thomas Engelhart till SAS. Hans kompetens och erfarenhet är perfekta när vi nu tar nästa steg i att bredda och förstärka vårt kunderbjudande. Han kommer att utveckla våra partnersamarbeten och fördjupa relationen till våra kunder som är medlemmar i Eurobonus. Vi ser stor potential i att skapa tillväxt inom nya områden och här kommer Thomas att ha en central roll i företaget som chef för SAS Growth Initiative, säger Göran Jansson, vice vd i SAS.

– Jag är väldigt glad och stolt över att ansluta till SAS. Jag ser verkligen fram emot att arbeta tillsammans med teamet och övriga intressenter för att förstärka den befintliga affären och bredda SAS erbjudande inom nya områden. Det kommer att skapa resultat och värde för våra kunder och Skandinaviens ledande flygbolag, säger Thomas Engelhart.

Thomas Engelhart påbörjar sin anställning i SAS i början av augusti.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
SAS pressjour, tel 46 8 797 29 44

Latest news