Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

Världspremiär med Kim Cesarion ombord SAS direktflyg till SXSW

February 20, 2018 15:33

Måndagen den 12 mars premiärspelar Kim Cesarion sin nya, efterlängtade singel Call On Me på 10 000 meters höjd. Spelningen sker ombord på SAS direktlinje till tech-, innovations- och musikfestivalen South by Southwest (SXSW) i Austin, Texas. Tillsammans med sitt band kommer Kim Cesarion att genomföra en exklusiv livespelning ombord på SAS direktflyg SK 6953 från Stockholm till Austin. Under veckan har SAS en egen lounge, House of Scandinavia, i anslutning till festivalen där Kim Cesarion kommer att uppträda den 13 mars, följt av officiell singelrelease fredagen den 16 mars.  

Världspremiären görs i samarbete med Sony Music och syftar till att ge resenärerna ombord på SK 6953 en unik och exklusiv upplevelse.

–       Att genomföra detta projekt tillsammans med SAS känns verkligen superkul. Det kommer att bli en fullspäckad lanseringsvecka för Kim Cesarion och vi ser fram emot att tillsammans skapa en upplevelse utöver det vanliga, säger Camilla Adamsson, Head of Brand Partnerships på Sony Music Sverige.

SAS blir det första flygbolaget som flyger direkt från Skandinavien till Austin, Texas för SXSW (South by Southwest),

–        Vi ser fram emot världspremiären med Kim Cesarion ombord hos oss på SAS. Många som är med på flyget har siktet inställt på musikfestivalen som är en del av SXSW, och nu kan vi förutom en direktlinje som sparar tid även erbjuda en unik musikupplevelse. Vi hoppas det skapar en riktigt bra stämning ombord och även i vår lounge, House of Scandinavia, dagen efter i Austin, säger Fredrik Henriksson, presschef på SAS.

Nyfiken på vad som kommer ske ombord?

Kim Cesarion kommer även att uppträda på House of Scandinavia under SXSW. House of Scandinavia-loungen ligger precis vid ingången till mässan, som lockar närmare xx besökare under det veckolånga programmet, där musik, innovation och tech står i fokus. Se teaser här.

Lust att vara med på världspremiären?

Det finns fortfarande några få platser tillgängliga på lanseringsflyget den 12 mars, där du kan uppleva Kim Cesarion och världspremiären för hans nya singel live på SK 6953. Bokning till flyget kan göras här.

Om artisten Kim Cesarion

2013 slog Kim Cesarion igenom stort med debutsingeln Undressed. Med över 67 miljoner streams på Spotify och flertalet platinautmärkelser från bland annat Australien, Norge, Danmark, och Sverige stod det klart att det svenska stjärnskottet var här för att stanna. Efter ett hyllat debutalbum, flertalet utmärkelser och många timmar i studion är Kim Cesarion äntligen tillbaka med efterlängtad ny musik under 2018.

För frågor kring samarbetet, kontakta
Camilla Adamsson, Head of Brand Partnerships, Sony Music
Camilla.adamsson@sonymusic.com
08-412 1700

För frågor gällande SAS och SXSW, kontakta:
Fredrik Henriksson, Presschef, SAS Sverige
Fredrik.henriksson@sas.se
08-797 29 44

Latest news