Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS åbner rute til Tokyo Haneda

December 9, 2019 08:00

SAS lancerer en direkte rute fra København til lufthavnen Tokyo Haneda International. Ruten giver rejsende bedre adgang til Tokyo, og med Star Alliance-partner All Nippon Airways (ANA), som også opererer fra lufthavnen, giver den adgang til videreforbindelser til 30 destinationer i Japan.

Rejsende kan se frem til at rejse direkte fra København til Haneda med SAS’ nye Airbus A350, der er markedets mest brændstofeffektive langrutefly, som reducerer CO2-udledningen med omkring 30% i forhold til de fly, de erstatter i SAS’ flåde.

”Japan er allerede en populær destination, især blandt skandinaviske rejsende, og den nye rute er en gevinst for både forretningsfolk og turister. Vi har en attraktiv tidsplan til Haneda, og SAS håber, at ruten vil blive godt modtaget og værdsat af vores rejsende i hele Skandinavien og Japan,” siger Rickard Gustafson, SAS CEO & President.

SAS har indgået et unikt, internationalt partnerskab med de tre skandinaviske olympiske og paralympiske komitéer og er dermed hovedsponsor for komitéerne under OL i netop Tokyo i 2020.

”SAS ser frem til at flyve direkte til Haneda til sommer 2020, lige inden både de olympiske og paralympiske lege. Med dette initiativ ønsker SAS at støtte de danske, norske og svenske deltagere i kampen om olympiske medaljer,” siger Rickard Gustafson.

Den nye ruter betyder, at SAS ikke vil længere flyve mellem København og Tokyo Narita Airport. Der kommer yderligere en ny rute mellem Japan og Skandinavien til foråret 2020, hvor Star Alliance-partner All Nippon Airways (ANA) åbner ny rute fra Stockholm til Tokyo Haneda International. 

Latest news