Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS iværksætter regeringens hjælpepakke

March 21, 2020 16:56

SAS har grundet corona-krisen indstillet godt 90 pct. af sine aktiviteter i Danmark. Søndag d. 15. marts indgik regeringen og arbejdsmarkedets parter en aftale, der giver en hjælpende hånd til de medarbejdere, der er i fare for at miste deres job på grund af corona-udbruddet.

SAS har i Danmark stillet næsten alle fly på jorden. Det betyder, at der reelt set ikke er meget arbejde tilbage at udføre. Derfor gør SAS nu brug af den danske hjælpepakke og sender omkring 3.500 medarbejdere midlertidigt hjem.

SAS er glade for de politiske initiativer og løsninger, der er kommet den seneste tid, og mener det er helt afgørende for virksomheden, at der er kommet hjælp fra politisk hånd. 

– I SAS gør vi, hvad vi kan for at komme ansvarligt igennem krisen. Vi har selv igangsat en lang række besparelser, men vi har brug for hjælp, for at kunne komme igennem denne alvorlige krise. Derfor er det helt afgørende for os, at der er kommet hjælpepakker. Vi gør brug af alle de initiativer vi kan, og er taknemmelige over hurtigheden og velviljen fra det politiske Danmark til at finde løsninger, siger CEO i SAS Rickard Gustafson.

 SAS har i Danmark ca. 4.200 ansatte

Latest news