Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS og Apollo fornyer samarbejdsaftale

January 16, 2020 08:00

SAS og Apollo forlænger samarbejdet for sommer- og vintersæsonen 2020. Aftalen har en værdi på cirka 1,4 milliarder svenske kroner og vedrører charterflyvninger inden for Europa. SAS kommer til at flyve Apollos kunder til og fra 23 steder i Sverige, Danmark og Norge til 26 destinationer rundt om i Europa.

Apollo vælger endnu engang at forlænge det mangeårige samarbejde, hvilket betyder, at SAS kommer til at stå for størstedelen af charterflyvningerne fra Skandinavien i løbet af sommer- og vintersæsonen 2020.

”Vi er meget glade for aftalen og vores mangeårige samarbejde med Apollo. Chartersamarbejdet er en vigtig del af vores strategi med at sæsontilpasse kapaciteten. SAS fortsætter med at indfase nye miljøeffektive fly i flåden og opgraderer flyene både udvendigt og indvendigt, så de passer til SAS’ nye design. Vi er glade for fortsat at kunne byde Apollos kunder velkommen ombord,” siger Markus Ek, VP Corporate and Agent Sales hos SAS.

SAS’ flyflåde gør det muligt for Apollo at tilbyde direkte flyvninger fra lufthavne både i storbyområder og regionalt i Sverige, Norge og Danmark. SAS er Apollos største eksterne partner (flyselskabet Novair indgår i Apollo-koncernen).

”For Apollo er det naturligt at forlænge samarbejdet med SAS: Det er et skandinavisk flyselskab, som er en pålidelig og god partner og som lægger stor vægt på bæredygtige rejser. Vores kunder værdsætter den service og pålidelighed, som SAS tilbyder med direkte flyvninger til vores destinationer,” siger Leif Vase Larsen, nordisk VD for DER Touristik Nordic AB.

Aftalen mellem SAS og Apollo omfatter flyvninger fra 23 steder i Skandinavien til 26 destinationer i Europa.

 

For yderligere information kontakt venligst SAS’ presseafdeling på +45 32 32 31 35.
 

Latest news