Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

Her flyver SAS i foråret og sommer

February 9, 2021 10:30

SAS åbner 180 direkte ruter fra Skandinavien til Europa i forårets og sommerens trafikprogram. Det forudsætter dog at rejserestriktionerne lempes. Udover at genåbne en række ruter, lanceres flere nyheder som Stockholm-Barcelona, Oslo-Faro og København-Larnaca.

Efterspørgslen efter flyrejser lidt frem i tiden øges, især til varmere himmelstrøg. SAS indfører derfor flere afgange til en række populære rejsemål omkring Middelhavet. Selv om der i dag er strenge rejserestriktioner på grund af Covid-19, så er der håb om lempelser fremover som følge af en stigende grad af vaccinering og reduceret smitte i samfundet. I takt med dette vil SAS også øge kapaciteten på alle indenrigsruter samt inden for Norden og til større byer i Nordeuropa for at imødegå en stigende efterspørgsel efter både fritids- og forretningsrejser.

Læs mere om hele vores trafikprogram for foråret og sommeren
 
Trygge rejser med SAS
Fly er en tryg måde at rejse på under pandemien, da luften ombord ikke er gunstig for smitte. Det seneste år har SAS indført en række tiltag og rutiner for yderligere at skabe sikre flyrejser. Læs mere om vores initiativer på SAS Safe Travel.
 
Mere fleksible alternativer
Fleksibilitet er vigtig for de rejsende, især nu hvor rejser er mere udfordrende end normalt. SAS har derfor indført mere fleksible ombookningsalternativer for at gøre det enklere for vores kunder. Rejsende kan afbestille internationale rejse indtil 72 timer før afgang og få en SAS Travel Voucher, som er gyldig som betaling for alle SAS-destinationer. For indenrigsrejser i Sverige, Norge eller Danmark tilbyder SAS gratis ombookning frem til 1 time før afgang for SAS Go Flex billetter. SAS Plus billetter er både ombooknings- og refunderbare. Dette gælder både indenrigsrejser og internationale rejser. Endvidere tilbyder SAS 24-timers fortrydelsesret, hvis de rejsende har bestilt rejsen igennem SAS.  Læs mere om SAS Flexible Booking
 
Fakta:

 • SAS åbner 180 direkte ruter fra Skandinavien til Europa
 • SAS øger antallet af afgange til Alicante, Malaga, Mallorca, Alanya, Nice, Roma og Athen
 • SAS åbner også nye ruter med afgange fra og med påske til:
  • Barcelona fra København, Oslo og Stockholm
  • Larnaca (Cypern) fra København og Stockholm
  • Chania (Kreta) fra København og Oslo
  • Faro (Algarve-kysten) fra Oslo

Downloads

Images

SAS-Scandinavian Airlines-Traffic Program.jpgSAS-Scandinavian Airlines-Traffic Program-A320neo.jpgSAS-Scandinavian Airlines-Traffic Program-Gate.jpg

Latest news