Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS åbner flere ruter til sommer

May 25, 2021 11:00

I takt med at efterspørgslen på rejser stiger, fortsætter SAS med at åbne ruter. Nu genåbnes 12 direkte ruter fra København. Fra Kastrup flyver SAS blandt andet til Athen og Kreta i Grækenland, Milano og Rom i Italien, Split i Kroatien og nu en række andre destinationer, som åbnes op for sommeren. 

Flere lande åbner for indrejse i sommer, hvilket sker i takt med, at flere vaccineres mod COVID-19 og smittetallene falder. Det åbner op for rejser til populære ferierejsemål, men også for rejser til destinationer i regioner, som mange danskere har tilknytning til eller har bolig i. Selvom flere lande nu letter på deres indrejserestriktioner, så kræver de fleste lande forsat forskellige typer af rejse- og testcertifikater ved indrejse. For at gøre rejsen så smidig som mulig, har SAS oprettet en ny, digital tjeneste – SAS Travel Ready Center.

I SAS Travel Ready Center kan rejsende med SAS finde information om hvilke restriktioner der gælder på deres destination, samt hvilke dokumenter som kræves for indrejse. Rejsende kan desuden finde lokale anbefalinger for udvalgte destinationer i SAS Travel Ready Center.

For at undgå kø og trængsel i lufthavnen, anbefales rejsende med SAS at benytte tjenesten. I SAS Travel Ready Center uploader rejsende deres dokumenter. Herefter gennemgår dokumenterne verificering og derved slipper de rejsende for manuel check-in og dokumentkontrol i lufthavnen.

Læs mere om SAS’ trafikprogram og SAS Travel Ready Center på sas.dk.

SAS genoptager følgende ruter fra Danmark:

København Chania 15. maj
København Manchester 18. maj
København Rom 3. juni
København Milano 3. juni
København Athen 4. juni
København Faro 5. juni
København Genève 7. juni
København Split 9. juni
København Amsterdam 10. juni
København Færøerne 11. juni
København Reykjavik 14. juni
København Trondheim 18. juni

Mere fleksible alternativer

Fleksibilitet er vigtig for de rejsende, især nu hvor rejser er mere udfordrende end normalt. SAS Plus billetter er både ombooknings- og refunderbare. Derudover har SAS indført mere fleksible ombookningsalternativer for at gøre det enklere for vores rejsende. Rejsende kan afbestille internationale rejser indtil 72 timer før afgang og få en SAS Travel Voucher, som er gyldig som betaling for rejser til alle SAS-destinationer. For indenrigsrejser i Sverige, Norge eller Danmark tilbyder SAS gratis ombookning frem til 1 time før afgang for SAS Go Flex-billetter. Endvidere tilbyder SAS 24-timers fortrydelsesret, hvis de rejsende har bestilt rejsen igennem SAS. Læs mere om SAS Fleksibel Booking.

Trygge rejser med SAS

Fly er en tryg måde at rejse på under pandemien, da luften ombord ikke er gunstig for smitte. Det seneste år har SAS indført en række tiltag og rutiner for yderligere at skabe sikre flyrejser. Læs mere om vores initiativer på SAS Safe Travel.

Downloads

Images

Aten_SAS_flyger.jpgSAS-Scandinavian Airlines-Traffic Program-A320neo.jpg

Latest news