Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS og Apollo forlænger samarbejde i rekordstor aftale

January 28, 2021 08:00

SAS og Apollo udvider samarbejdet om charterflyvninger i en aftale, der dækker tre sommer- og tre vintersæsoner frem til 2024, med mulighed for yderligere to års forlængelse frem til 2026. Samarbejdet med Apollo er SAS' største aftale med en charteroperatør, og kontraktværdien er på ca. 3,4 milliarder SEK i de første tre år.

Aftalen betyder, at SAS fortsat vil være den vigtigste partner for Apollos charterfly fra Skandinavien i aftaleperioden. SAS vil flyve Apollos kunder til og fra 24 lokationer i Sverige, Danmark og Norge til 51 destinationer i hele Europa. Apollo forbliver også SAS' største partner på chartersiden.

- Vi er utrolig stolte over vores lange samarbejde og glade for den nye aftale med Apollo. Charter-samarbejdet er en vigtig del af vores strategi om at tilpasse kapaciteten efter sæson, og den nye aftale med Apollo er et bevis på, at SAS er en værdsat samarbejdspartner. I takt med øgede vaccinering ser vi frem til, at vi igen kan rejse mere frit, siger Markus Ek, global salgschef hos SAS.

Store dele af charterproduktionen vil blive fløjet med helt nye Airbus A320-fly med SAS' nye design både i kabinen og udvendigt. SAS har i de senere år fornyet sin flåde og erstattet ældre fly med nyere og mere brændstofeffektive motorer og dermed reduceret CO2-udledningen.

- Hos Apollo ser vi en lys fremtid, og vi er overbeviste om, at flytrafikken snart vil blive startet op igen. Derfor føles det meget positivt, at vi nu har indgået en aftale med SAS, der sikrer vores samarbejde flere år frem i tiden. SAS' fokus på bæredygtige rejser, leveringssikkerhed og mange afgange i weekender og på helligdage betyder, at vi hos Apollo trygt kan fokusere på det, vi er bedst til; at skabe rigtig gode ferieoplevelser for vores kunder, siger Leif Vase Larsen, nordisk adm. dir. for DER Touristik Nordic AB.

SAS' bæredygtighedsarbejde
SAS arbejder hårdt på at omstille til mere bæredygtige rejser, og ud over at modernisere flåden sigter SAS mod at erstatte traditionelle flybrændstoffer med mere bæredygtige alternativer for yderligere at reducere CO2-udledningen. SAS sigter mod at reducere emissionerne med 25 procent frem til 2025 sammenlignet med niveauet i 2005.

SAS trygge rejser
Fly er en sikker måde at rejse på, og i løbet af det seneste år har SAS indført en lang række foranstaltninger og rutiner for at sikre trygge rejser under den nuværende pandemi på forskellige måder. Læs mere om vores initiativer hos SAS Safe Travel.  

Images

2021JAN27 - Apollo and SAS - Everyone - Foto by SAS Group - DSC_2976.jpegBi3706_rgb_SAS_Neo_Bild_1_2019.jpg

Latest news