Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS öppnar nya linjer till Kanarieöarna

August 5, 2021 11:00

Efterfrågan på resor fortsätter att öka och SAS startar nu två nya linjer till Kanarieöarna. SAS öppnar nu direktflyg till Teneriffa från Stockholm och till Gran Canaria från Göteborg. De nya linjerna startar den 30 oktober.

SAS erbjuder ett omfattande program till Kanarieöarna under vintern 21/22 med 6 linjer och 17 avgångar per vecka som under jul- och nyårshelgerna ökar till 30 avgångar per vecka. Även om många länder nu lättar på sina inresebegränsningar, kräver de flesta länder fortfarande olika typer av rese- och testcertifikat och det är viktigt att vara väl förberedd innan man anländer till flygplatsen. För att underlätta för resenärer har SAS utvecklat en ny digital plattform, SAS Travel Ready Center.

SAS linjer och avgångar till Kanarieöarna 30 okt -17 dec + 11 jan  26 mar

Stockholm Las Palmas 4 veckoavgångar
Stockholm Teneriffa 1 veckoavgångar
Göteborg Las Palmas 1 veckoavgångar
Köpenhamn Las Palmas 3 veckoavgångar
Köpenhamn Teneriffa 2 veckoavgångar
Oslo Las Palmas 6 veckoavgångar
 

SAS linjer och avgångar till Kanarieöarna 18 dec 21- 10 jan 22

Stockholm Las Palmas 7 veckoavgångar
Stockholm Teneriffa 2 veckoavgångar
Göteborg Las Palmas 2 veckoavgångar
Köpenhamn Las Palmas 7 veckoavgångar
Köpenhamn Teneriffa 3 veckoavgångar
Oslo Las Palmas 7 veckoavgångar
 

Nya rutiner för incheckning på grund av Corona
På SAS Travel Ready Center kan allt som behöver förberedas göras online hemifrån. På sajten ser resenären vilka restriktioner som gäller för sitt resmål och kan ladda upp reseintyg och få dem granskade och verifierade av SAS. Resenären kan sedan ladda ner sitt boardingkort elektroniskt och när det är dags att åka till flygplatsen direkt gå till SAS självbetjäningsflöden. För närvarande finns denna möjlighet på ett urval av SAS destinationer.

Läs mer om SAS trafikprogram och SAS Travel Ready Center på sas.se.

Flexiblare alternativ
Flexibilitet är viktigt för resenärer, särskilt nu när resandet är mer utmanande än vanligt. SAS Plus-biljett är både omboknings- och återbetalbar. Vidare har SAS infört fler flexibla ombokningsalternativ för att göra det enklare för våra resenärer. Resenärer kan utan avgift boka om internationella resor upp till 72 timmar före avgång. För inrikesresor erbjuder SAS ombokning utan avgift fram till en timme innan avgång för SAS Go Flex-biljett. SAS erbjuder 24-timmars öppet köp om resenärerna har bokat resan genom SAS. Läs mer om SAS Flexibel Bokning.

Trygga resor med SAS
Flyg är ett tryggt sätt att resa på i pandemin eftersom luften ombord är ogynnsam för smitta. Det senaste året har SAS infört en rad åtgärder och rutiner för att ytterligare säkra trygga flygresor. Läs mer om våra åtgärder på SAS Safe Travel.

Images

Teneriffe SAS ARN GOT.jpgGran Canaria SAS ARN GOT.jpgSAS A320 Neo.jpg

Latest news