Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS ÖPPNAR NY LINJE TILL BANGKOK

May 2, 2023 11:00

SAS fortsätter att stärka sitt kunderbjudande och för att möta en ökande efterfrågan på fritidsresor kommer SAS att öppna en ny linje till Bangkok, Thailand. Den nya linjen ger resenärer möjlighet att flyga direkt till Bangkok tre gånger i veckan med bekväma nattflygningar i båda riktningarna, med en Airbus A350.

Den första avgången planeras från Köpenhamn den 30 oktober 2023.

– Thailand och de skandinaviska länderna har en lång, vänskaplig historia av samarbete och det är väldigt glädjande att efter nio år återigen kunna erbjuda en direktlinje dit. Linjen till Bangkok blir en perfekt utgångspunkt för fortsatta resor inom Thailand och är en bra möjlighet för både affärs- och fritidsresenärer. Bangkok är en livlig mötesplats för internationella företag och landet toppar många listor som världens mest populära turistmål med sina vackra stränder, frodiga djungler och det extraordinära thailändska köket. Oavsett anledning att resa dit, är vi glada att återigen kunna erbjuda en direktförbindelse mellan Skandinavien och Leendets land, säger Anko van der Werff, VD och koncernchef för SAS.  

Många väljer att njuta av landets skönhet och av de många möjligheterna till utomhusaktiviteter som vandring, bad och solbad, men Thailand är också känt för sin rika kultur och historia. Både i Bangkok och i andra delar av landet finns det många tempel, palats och andra historiska minnesmärken.

Utöver den nya linjen till Bangkok, innefattar vinterprogrammet också att SAS fortsätter att flyga tre gånger i veckan till Tokyo Haneda (HND) och Shanghai (PVG).

Tidtabell

Tidtabell: Måndagar, onsdagar och fredagar
Flight nr Avgång STD Ankomst STA
SK973 CPH 23:30 BKK 17:05 (+1)
Tidtabell: Tisdagar, torsdagar och lördagar
Flight nr Avgång STD Ankomst STA
SK974 BKK 23:45 CPH 06:35 (+1)

Linjen Köpenhamn-Bangkok trafikeras under vintersäsongen. Observera att den nya linjen förutsätter statligt godkännande.

SAS kommer att trafikera Bangkok-linjen med en Airbus A350 som erbjuder passagerarna en unik reseupplevelse. Flygplanet har en mycket lägre bränsleförbrukning och upp till 30 procent lägre koldioxidutsläpp än planet det ersätter. Airbus A350 har 300 platser och erbjuder tre reseklasser – SAS Business, SAS Plus och SAS Go.

Downloads

Images

thailand-bangkok-bkk-temple-sas.jpgthailand-bangkok-bkk-yaowarat-road-sas.jpg

Latest news