Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS ANSETTER NY PRESSESJEF I NORGE

June 26, 2024 10:00

SAS har gleden av å kunngjøre ansettelsen av en ny pressesjef som vil styrke kommunikasjonsvirksomheten i Norge. Den nye pressesjefen vil bidra til SAS sitt kontinuerlige arbeid for å forbedre og styrke kommunikasjonen med media, kunder og andre interessenter i Norge.

Ny pressesjef for Norge: Øystein André Schmidt

Øystein André Schmidt har en lang og solid bakgrunn innen kommunikasjon og media, og har blant annet arbeidet som pressesjef, journalist og reporter. Den siste tiden har han jobbet i konsulentbyrået Lilleby Frisch PR and Advisory Firm. Øystein har en brennende interesse for SAS, flybransjen og mulighetene til å drive et proaktivt pressearbeid for å styrke SAS sitt varemerke i Norge og på overordnet nivå.

"Jeg er veldig fornøyd og stolt over å få denne muligheten, hos et selskap og merkevare som har en helt spesiell plass hos meg og gleder meg stort til å bli en del av et tradisjonsrikt selskap med en stolt historie," sier Øystein André Schmidt.

Forsterket kommunikasjonsteam

"Vi er svært glade for å ønske Øystein velkommen til SAS-familien. Hans erfaring og ekspertise vil være uvurderlig for vårt arbeid med å styrke vårt kommunikasjonsteam og bygge sterkere relasjoner med våre interessenter i Norge," sier SAS sin kommunikasjonsdirektør Mads Brandstrup Nielsen.

Downloads

Images

Oystein.jpg

Latest news