Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS UTVIDER SOMMERPROGRAMMET TIL Å INKLUDERE ATLANTA

January 16, 2024 11:00

Som en del av SAS' sommerprogram 2024 vil et niende reisemål bli lagt til det nordamerikanske nettverket. Fra 17. juni[ ] tilbyr SAS våre kunder daglige nonstop-flygninger til Atlanta fra København.

SAS introduserer ikke bare en ny destinasjon, men øker også frekvensen til USA i sommer. Ruten mellom København og New York (JFK) vil ha opptil to daglige flyvninger, i tillegg til de eksisterende daglige flyvningene til New York-Newark lufthavn fra Stockholm, Oslo og København. København til Boston-flygningene vil operere daglig, en økning fra seks ganger i uken om sommeren. I tillegg vil en fjerde ukentlig flygning bli lagt til fra København til Toronto.

Med nesten 94 millioner passasjerer som passerte gjennom i 2022, er Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport verdens travleste og mest effektive flyplass. Godstransport forventes å spille en viktig rolle for denne ruten, delvis på grunn av sin nærhet til havnen i Savannah, den største og raskest voksende containerterminalen i Amerika.

– Gjennom en avtale med Delta Air Lines kan passasjerene fortsette reisen på andre Delta-betjente destinasjoner ut av Atlanta. Denne utviklingen betyr et utvidet tilbud for SAS-passasjerer, som kan se frem til å nå flere nye og spennende destinasjoner i det sørlige USA, Karibia og Latin-Amerika, alt lett tilgjengelig fra Atlanta, sier konsernsjef i SAS Anko van der Werff.

Rutetider CPH-ATL:

Tidtabell i sommerprogrammet: daglig med Airbus A330
Flight nr. Avgang STD Ankomst STA
SK929SK930 CPHATL 13:1019:00 ATLCPH 17:10 10:20 (+1)
Tidtabell i vinterprogrammet: 5 ukentlige flygninger med Airbus A350 (man, ons, fre, lør, søn)
Flight nr. Avgang STD Ankomst STA
SK929SK930 CPHATL 13:0019:10 ATLCPH 17:00 10:20 (+1)

SAS signerte også en såkalt codeshare-avtale med EL AL Israel Airlines i begynnelsen av juni 2023 med virkning fra februar. Videre inngikk SAS en codeshare-avtale med Etihad Airways i oktober. Gjennom slike rutesamarbeidsavtaler vil passasjerene oppleve bedre forbindelser, noe somgir tilgang til et stort utvalg av destinasjoner. SAS har i dag 18 codeshare-avtaler med ulike flyselskap globalt.

En oppsummering av SAS' reisemål i Nord-Amerika i det kommende sommerprogrammet:

  • Atlanta (ATL)
  • New York (EWR og JFK)
  • Chicago (ORD)
  • Boston (BOS)
  • Washington, D.C. (IAD)
  • Los Angeles (LAX)
  • San Francisco (SFO)
  • Miami (MIA) til 07. april
  • Toronto (YYZ)

Downloads

Images

ATL.jpgusa-atlanta-atl-city-park-lake-dusk-sas.jpg

Latest news