Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

Ny kommunikationsdirektør i Scandinavian Airlines Danmark

June 1, 2005 14:00

Anne Bove-Nielsen bliver ansvarlig for at videreudvikle SAS’ interne og eksterne kommunikationDen 41-årige senior kommunikationsrådgiver i Jøp, Ove & Myrthu bliver fra 1. juli fast medlem af direktionen i SAS Scandinavian Airlines Danmark.

– Vi har valgt Anne Bove-Nielsen til at drive SAS’ kommunikationsfunktion. Med sin brede erfaring skal hun være med til at videreudvikle SAS’ interne og eksterne kommunikation, siger adm. direktør i Scandinavian Airlines Danmark, Susanne Larsen.

Anne Bove-Nielsen kom til Jøp, Ove & Myrthu fra en stilling som europæisk kommunikationschef i Microsoft Business Solutions, hvor hun havde ansvaret for at samle og videreudvikle divisionens kommunikationsstrategi i 23 lande i Europa, Mellemøsten og Afrika.

Anne Bove-Nielsen har otte års journalistisk erfaring fra lederposter i nogle af mediebranchens sværvægtere; herunder som redaktionschef for Børsens Nyhedsmagasin, deskchef/redaktør for virksomhedsgruppen på dagbladet Børsen og som leder af kommunikationsområdet på P2-musik i Danmarks Radio.

Scandinavian Airlines Danmark byder hende “welcome on board” den 1. juli.

For yderligere information kontakt Susanne Larsen på telefon 2322 3044
eller Anne Bove-Nielsen på telefon 5126 6256.

Med venlig hilsen
SAS Scandinavian Airlines Danmark A/S
Informationsafdelingen

Latest news