Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

Høj belægning på SAS Danmarks fly

October 6, 2006 11:02

SAS koncernens trafiktal för september 2006:
Fortsatt höga kabinfaktorer och god yieldutveckling

SAS koncernens flygbolag transporterade 3,6 miljoner passagerare i september vilket är fler än någonsin tidigare och 2,4% fler än i september 2005. Kabinfaktorn var samtidigt rekordhög för september och uppgick till 73,9%, en ökning med 0,3 procentenheter jämfört med föregående år.

Speciellt stark var tillväxten i den spanska marknaden där Spanair fortsätter att ta marknadsandelar. Blue1 i Finland och airBaltic fortsätter den starka tillväxten. Också i Skandinavien har tillväxten varit stabil. Starkast var utvecklingen i den norska marknaden.

– Trafikväxten var stabil i september och koncernens Europatrafik ökade med 11%. Det är positivt att både kabinfaktorn och yielden stiger, säger Gunnar Reitan, VD och koncernchef för SAS koncernen.

För ytterligare information om SAS koncernens trafiktal, vänligen kontakta
Sture Stølen, VP Head of SAS Group Investor Relations +46 8 797 1451

Høj belægning på SAS Danmarks fly
September måneds produktion for Scandinavian Airlines Danmark er 6% under sidste års produktion. Dette er helt i overensstemmelse med de planer, der er lagt. Passagermængden faldt dog kun med 4,5% i forhold til sidste år. Andelen af fulde fly er på niveau med september 2005, hvor Oneway konceptet blev indført. Kabinefaktoren fortsætter den positive udvikling, der har været gældende de sidste mange måneder.

“I år har vi flere passagerer end vi nogensinde har haft. Den marginale nedgang i passagermængden i september er forventelig, fordi vi har reduceret kapaciteten med 6 procent i forhold til sidste år. Passagervolumen er fortsat pænt fordelt på selskabets ruter. Der, hvor vi i september ser fremgang, er specielt på destinationer i Tyskland, Østrig og Rusland samt de sydeuropæiske ferie-destinationer. Også den danske indenrigstrafik samt trafikken på de fleste skandinaviske ruter oplevede større passagertilgang end sidste år,” siger adm. direktør i Scandinavian Airlines Danmark, Susanne Larsen.

For yderligere information og evt. interview med Susanne Larsen bedes du ringe til Pressechef Jens Langergaard på 4132 3237

Latest news