Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS Braathens oppretter sommerrute Oslo - Lakselv

January 5, 2006 11:00

SAS Braathens setter opp en sommerrute mellom Oslo og Lakselv fra slutten av juni. Rimeligste enveisbillett bestilt over internett vil koste 595 kroner, inklusive skatter og avgifter. Selskapet forventer at ikke minst briter og tyskere vil bruke denne muligheten til å besøke Nordkapp og andre steder i Finnmark.

Billettsalget på den nye ruten begynner med det første.

Sommerruten Oslo – Lakselv vil bli fløyet torsdag og søndag i perioden 25. juni – 20. august med 134-seters fly av typen Boeing 737-700. Avgang fra Oslo er satt til klokken 1235, med retur fra Lakselv klokken 1500. Flytiden blir ca. to timer. I Oslo blir det gode forbindelser med andre SAS Braathens-flygninger.

– Foruten å gi Lakselv-befolkningen et godt tilbud sørover, vil den nye ruten bidra til å dekke behovet for nonstop-forbindelser til Finnmark i sommermånedene. Avgangs- og ankomsttid i Oslo vil ta spesielt hensyn til London- og Frankfurt-ruten. Dermed fanger vi opp turister fra Storbritannia og Tyskland som skal til Finnmark, sier kommersiell direktør Johnny Skoglund i SAS Braathens.

SAS Braathens samarbeider med reiselivsnæringen i Finnmark om utviklingen av fylket som en turistmål. – Vi har store forventninger til den nye ruten på Lakselv, som vi tror vil bidra til en videreutvikling av Finnmark som destinasjon både sommer som vinter, sier Skoglund.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:
Siv Meisingseth, informasjonssjef SAS Braathens, telefon 95 71 61 45

Latest news