Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS Braathens starter Oslo – Madrid 1. juni

May 11, 2006 14:31

SAS Braathens åpner en ny rute mellom Oslo og Madrid 1. juni – selskapets utenlandsdestinasjon nummer 28 og den 11. internasjonale ruten hittil i år. SAS Braathens skal fly Oslo – Madrid tur-retur tre ganger i uken, og tidtabellen gir gode videreforbindelser i begge ender.

Billettsalget på den nye ruten starter 12. mai. For reise i juni kjøpt på www.sasbraathens.no
vil SAS Braathens ha et introduksjonstilbud på 595 kroner én vei, mens fast, lav enveispris er 870 kroner.

– Det er gledelig at vi nå kan begynne å fly på Madrid, sier kommersiell direktør Johnny Skoglund. – Vi hadde håpet å komme i gang allerede fra begynnelsen av årets sommertrafikkprogram. Mangel på brukbare ankomsttider, såkalte slots, i Madrid gjorde imidlertid at vi måtte utsette satsingen. Gjennom et fremragende samarbeid med vårt spanske søsterselskap Spanair har vi fått gunstige start- og landingstidspunkter på Barajas-flyplassen, og dermed kan vi kjøre i gang.

SAS Braathens setter inn et 134-seters Boeing 737-700 innredet med tre klasser i kabinen på den nye ruten, som vil bli fløyet i samarbeid med Spanair. SAS Braathens samlokaliseres med Spanair i Terminal 2 på flyplassen i Madrid.

Fra Oslo vil flyet gå som SK4647 klokken 1330 hver tirsdag, torsdag og søndag. Flytiden til Madrid blir 3 timer og 45 minutter. Etter én times bakkeopphold settes kursen hjemover igjen som SK4648, og flyet lander på Gardermoen klokken 2200. Dermed rekker passasjerene de sene kveldsavgangene til stort sett hele landet.

– Tilsvarende gode videreforbindelser vil de reisende ha ut fra Madrid med Spanair, som driver et velutviklet innenriksnett i Spania, påpeker Johnny Skoglund.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:
Siv Meisingseth, informasjonssjef SAS Braathens, telefon 95 71 61 45

Latest news