Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

Scandinavian Airlines Danmark og partnere bliver statens og kommunernes foretrukne flyselskab

December 6, 2006 12:06

Statens og Kommunernes Indkøbs Service (SKI) har i dag valgt SAS Scandinavian Airlines Danmark A/S og vore partnere, Deutsche Lufthansa AG, Austrian Airlines og Swiss International Air Lines Ltd, som den foretrukne leverandør af statens og kommunernes flyrejser de næste to år.Aftalen har en årlig værdi for SAS og partnere i omegnen af 190 mio. kr. hvilket udgør ca. 65 procent af den forventede rejseaktivitet i stat og kommuner pr. år de næste to år. SAS Scandinavian Airlines Danmark A/S og partnere er valgt efter en åben udbudsrunde, hvor mange flyselskaber bød ind. Udbuddet var udformet således, at hver enkelt af de 137 ruter, som staten og kommunerne anvender, blev udbudt hver for sig.

“SAS og partnere er valgt på en stor del af ruterne, hvoraf vi alene på 85 af ruterne er valgt som eneleverandør. Dermed er vi den største og foretrukne leverandør til staten og kommunerne de næste to år,” siger Niels Henrik Hansen, direktør for Corporate Sales i SAS Scandinavian Airlines Danmark A/S og understreger, at selvom SAS og partnere har budt på de fleste af de udbudte ruter, så har målet ikke været, at vinde dem alle for enhver pris.

“Sundt købmandskab og konkurrencedygtighed har været ledetrådene i vores bud. Selskaberne har budt ind på kommercielle vilkår, og på de ruter, hvor vi er fravalgt, ville det ikke være rentabelt, hvis vi havde tilpasset vore pris yderligere,” siger Niels Henrik Hansen.

Niels Henrik Hansen kan træffes på 2322 2172

Med venlig hilsen
Scandinavian Airlines System

Latest news