Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

Inbjudan till pressmöte

October 2, 2007 13:53

Påminnelse!På torsdag den 4 oktober planerar SAS att trafiksätta de första Q400 flygplanen efter ett omfattande inspektionsprogram som har inkluderat utbyte av delar samt testflygningar.

Med anledning av detta inbjuder SAS till pressmöte onsdag den 3 oktober kl 10.00 i Köpenhamn. Pressmötet äger rum i SAS hangar 3 på Kastrup, där det även kommer att finnas Q400 flygplan.

Mats Jansson, VD och koncernchef, John Dueholm, vice VD samt Ola Reinholdt, flygchef, och Geir Steiro, teknisk chef kommer att vara på plats.

______________________________________________________________________________

Viktiga praktiska upplysningar

Medtag legitimation med foto. För att få tillträde till hangar 3 krävs tillstånd, uppge därför namn och personnummer vid anmälan. Anmälan sker per mail till pernille.andersen@sas.dk senast idag tisdag kl.16.00.

Transport till hangar 3 sker med buss. Uppsamlingsplats är den västra ingången till terminal 2 (vid Havnekontoret). Härifrån avgår bussen kl 09.15. Vid ankomst till hangarområdet får alla föranmälda ett passerkort.

Speciellt för TV/radio:
Kamera, stativ mm medtages i bussen som avgår kl 09.15.

Generellt ang bildupptagning:
I hangar 3 är det tillåtet att fotografera/filma för de medier som är föranmälda. Notera dock att det krävs speciellt tillstånd från Københavns Lufthavne för att fotografera/filma utanför hangar 3.

SAS Group Corporate Communications

Latest news