Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

Oppdatering om streik i Danmark

April 26, 2007 11:50

Alle interkontinentale flighter går som normalt ut fra Købehnavn i dag. Så langt i dag er det også gjennomført en flyvning CPH-OSL og en flyvning OSL-CPH. Oppdatert trafikkinformasjon på www.sas.dkI dag går trafikken til SAS International som normalt. Det vil si at følgende avganger gjenomføres:

SK909 New York (EWR) dep. 12.20
SK925 Washington D.C dep. 12.20
SK983 Tokyo dep. 15.45
SK937 Seattle dep. 15.50
SK943 Chicago dep. 18.20
SK973 Bangkok dep. 22.50

Trafikken mellom Norge og Købehavn er fortsatt dessverre rammet av den ulovlige streiken. Klokken 10.00 landet en full maskin fra SAS Danmark i Oslo, og denne returnerte også til København. For øvrig er stort sett all trafikk til eller via København kansellert frem til kl. 14.00.

Oppdateringer om trafikken finnes her:
http://www.sas.dk/templates/FlexiblePage.aspx?id=45348&epslanguage=DA

SAS Braathens tar ansvar
Dagens Næringsliv skriver i dag at SAS Braathens ikke tar ansvar for passasjerene som er rammet av den ulovlige streiken i SAS Danmark. Dette er selvfølgelig ikke riktig.

Helt siden streiken startet har SAS Braathens bistått hundrevis av passasjerer hver dag som er rammet av streiken med hotellrom, mat og annen forpleining, ombookinger til andre fly, ombookinger til andre flyselskap og tilbud om refundering av billettkostnadene, uansett billettklasse. Det er en selvfølge at vi bistår de norske passasjerer som er rammet av denne ulykkelige situasjonen. Det kommer vi også til å fortsette med etter beste evne så lenge streiken varer.

SAS Braathens har i mediene forsøkt å presisere at streiken kun er i SAS Danmark. Grunnen til at vi presiserer det er åpenbar: Våre 440 daglige avganger både innenlands og utenlands går som normalt. Passasjerer som hører det er streik i SAS kan tro at alle fly står, og dermed ikke møte opp på flyplassen. Vi har ønsket å informere om at det kun er trafikk til, og via, København som berøres av streiken.
——————
Kontaktinformasjon:
Informasjonssjef Thomas Midteide
Telefon: 95 71 71 04
Mail: tmd@sasbraathens.no

Latest news