Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

Orientering om norsk flytrafikk

October 30, 2007 10:02

SAS har kansellert noen avganger i dag som en følge av at selskapet besluttet å sette alle Q400-maskiner på bakken permanent. Norske passasjerer rammes i liten grad av dette, bortsett fra 5 rundturer til Norge.SAS Danmark flyr fra København til de norske byene Bergen, Stavanger og Kristiansand med Q400-fly. Denne trafikken blir dessverre berørt av noen kanselleringer i dag, selv om det er færre enn i går. SAS Danmark har planlagt følgende kanselleringer til og fra Norge de neste dagene:

I dag: 10 avganger til og fra Norge (BGO:3 / SVG:6 / KRS:1)
Onsdag: 9 avganger til og fra Norge (BGO:5 / SVG:3 / KRS:1)
Torsdag: 7 avganger til og fra Norge (BGO:3 / SVG:2 / KRS:2)

Arbeidet med å finne alternative løsninger pågår for fullt, og har allerede effekt ved at færre norske avganger blir berørt fremover.

SAS Norge har også foretatt noen kanselleringer i dag fordi vi har overtatt trafikken til og fra København og Stockholm. Dette er en del av den omrokkeringen som midlertidig skjer i SAS-konsernet for å redusere effekten for passasjerene.

SAS forsøker å booke om passasjerene som rammes til andre avganger. De som heller ønsker å få pengene tilbake kan selvsagt velge det.
——————
Kontaktinformasjon for journalister:
Informasjonssjef Thomas Midteide
Telefon: 95 71 71 04
Mail: thomas.midteide@sas.no
SAS Norge er landets største flyselskap med 440 avganger i døgnet, og er et heleid datterselskap i SAS konsernet. Selskapet driver ruter i Norge, samt mellom Norge og det øvrige Europa. Årlig frakter SAS Norge om lag 10 millioner passasjerer. Resultatet for 2006 var 361 millioner kroner.

SAS Norge har 62 fly, 54 av dem er Boeing 737, 6 er av typen Fokker 50 mens 2 er av typen Avro 70. SAS har omtrent 160 destinasjoner, og SAS Norge opererer 57 av disse direkte i og fra Norge. 17 av destinasjonene innenriks. Om lag 3500 medarbeidere arbeider i selskapet, som har sitt hovedkontor på Fornebu ved Oslo.

SAS Norge lanserte i oktober 12 nye fritidsdestinasjoner i Europa.

Latest news