Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS-streiken i Danmark over

April 26, 2007 21:04

SAS Danmark har fått beskjed fra CAU (Cabin Attendant Union) at den ulovlige streiken vil avsluttes fredag morgen. Det er likevel ventet store uregelmessigheter også fredag morgen.Informasjon fra SAS Danmark:

Scandinavian Airlines Danmark har klokken 20.30 fået meddelelse fra formanden fra CAU (Cabin Attendant Union), Verner Lundtoft Jensen, om at den overenskomststridige vil blive bragt til ophør fra morgenstunden fredag.

Det betyder, at SAS nu sætter alle resurser ind på at fredagens trafikprogram får færrest mulige forsinkelser og aflysninger.

Der vil dog være aflysninger fredag, blandt andet som følge af, at fly og personale ikke “står” rigtigt. SAS forventer, at omfanget af forsinkelser fredag vil være 30-40. På www.sas.dk vil vi løbende torsdag aften opdatere de afgange, der aflyses fredag.

“Vore kabineansatte er dygtige til deres job, og kunderne sætter stor pris på den service de yder. Derfor er jeg naturligvis meget tilfreds med, at den overenskomstridige strejke er bragt til ophør. Der er trukket store veksler på kundernes tillid og tålmodighed de seneste dage. Fredag vil vi anstrenge os for at få normaliseret trafikken hurtigst muligt. Vi skal igen beklage de gener, som den overenskomststridige strejke har påført vore kunder, sier Susanne Larsen adm. dir. i SAS Danmark.

Opdatering om fredagens trafik vil hurtigst muligt blive opdateret på www.sas.dk——————
Kontaktinformasjon:
Informasjonssjef Thomas Midteide / Telefon: 95 71 71 04
Pressetelefonen SAS Braathens: 64 81 88 00

Latest news