Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS Sverige fortsätter med destination Bergen

October 16, 2007 10:00

SAS Sverige fortsätter att flyga till Bergen från Stockholm med start den 7 november. Det är efter sommarens succé med stort intresse från kunderna som SAS Sverige valt att fortsätta flyga på destinationen Bergen i Norge.– Vi hoppas på ett lika stort intresse från turistresenärerna som vi upplevde i somras. Bergen är en startdestination för Hurtigrutten och med direktlinjen till Bergen landar kunden i Norges port till fjordarna, säger Peter Nilsson, ansvarig för trafiken inom Skandinavien på SAS Sverige.

Bergen som stad bjuder på en unik blandning av kultur, nöjen, naturupplevelser och inte minst historik, där Bergens gamla hamn med byggnader från Hansatiden är upptagen på UNESCOS världsarvslista.

– Vi vet också att en non-stop linje året runt mellan Stockholm och Bergen har funnits högt upp på önskelistan från näringslivssidan, säger Peter Nilsson. Tidtabellen ger även bra möjligheter till anslutningar till/från Finland.

SAS kommer att flyga från Arlanda till Bergen onsdag, torsdag och fredag med avgångstid 09:15 samt söndagar med avgångtid 18:45.

Från Bergen till Stockholm trafikeras sträckan med avgångar onsdag, torsdag, fredag med avgångstiden 11:20 samt söndagar med avgångstid 20:50.

Biljetter kommer att finnas från 550 sek/enkel väg. Flygtiden beräknas till 1 timmar och 35 minuter.För ytterligare information var god kontakta:
Peter Nilsson, ansvarig för trafiken inom Skandinavien, Scandinavian Airlines Sverige, tel: +46-70-997 45 66
Informationsavdelningen Scandinavian Airlines Sverige
_______________________________________________________________________
Korta fakta om Scandinavian Airlines Sverige, dotterbolag inom SAS-koncernen:
Årspassagerare: Cirka 6 miljoner
Flygplan: 42
Medarbetare: 2500
Start/landningar: 300 per dag
Destinationer: 52, från och inom Sverige.
Scandinavian Airlines är idag det flygbolag som säljer flest lågprisbiljetter i Sverige.

Latest news