Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

Streik i SAS Danmark

April 25, 2007 08:54

Flere norske medier skriver at SAS Braathens streiker. Dette er ikke riktig. Vi minner om at det IKKE er streik i SAS Braathens, og at vår trafikk ikke blir berørt av streiken i Danmark. All trafikk hos SAS Braathens går som vanlig, både utenlands og innenlands.Det er KUN trafikk til og fra Danmark som påvirkes av den ulovlige streiken. Grunnen er at SAS Danmark opererer denne trafikken.

Kontakt til informasjonsavdelingen SAS Danmark her:
www.sas.dk/da/Om-SAS-Danmark2/Presserum/Kommunikationsafdelingen/

Oppdatering av hvilke fly som blir berørt:
www.sas.dk

Informasjon fra SAS Danmark:
Blandt de kabineansatte i Scandinavian Airlines Danmark er der kort efter kl. 14.15 tirsdag indledt en overenskomststridig arbejdsnedlæggelse, som i dag onsdag foreløbig vil medføre 42 aflyste SAS-afgange fra København og 59 aflysninger til København. Se nedenfor liste over flyvninger der gennemføres og hvilke fra og til København der aflyses. Det er desværre sandsynligt, at der kommer flere aflysninger onsdag. (Vi forventer, at kunne opdatere redaktionerne lidt før kl. 10.00.)

Det er stort set alle SAS-flyvninger fra København frem til klokken 10.00 og en stor del af formiddagens program til København der aflyses. Dog er der 12 morgen-flyvninger til København der ikke er aflyst (se liste nedenfor) og ruten til Stockholm vil blive befløjet med otte flyvninger hver vej som vist nedenfor.

“SAS beklager de gener den overenskomststridige arbejdsnedlæggelse påfører vores kunder. Vi råder vores kunder til at holde sig løbende opdateret på www.sas.dk eller www.cph.dk. ,” siger adm. dir. i Scandinavian Airlines Danmark, Susanne Larsen.

Disse flyvninger onsdag formiddag er IKKE aflyst:
Disse flyvninger til CPH gennemføres:
SK1463 Oslo-CPH
SK620 Düsseldorff-CPH
SK1439 Göteborg-CPH
SK1242 Århus-CPH
SK2861 Bergen-CPH
SK2594 Bruxelles-CPH
SK1202 Ålborg-CPH
SK433 Göteborg-CPH
SK1228 Aalborg-CPH
SK1240 Århus-CPH
SK1873 Stavanger-CPH
SK2885 Kristianssand-CPH

Aflyste afgange tirsdag d. 24. april (Cancelled flights April 24th):
I alt 113

Latest news