Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

Angående streik i Avinor

May 16, 2008 07:13

Avinor har varslet flyselskapene om at det blir streik i dag fra klokken 08:00 lokal tid. Dette vil følgelig påvirke flytrafikken vår i dag som skulle gått til de stengte flyplassene.All trafikk til og fra Bergen Flesland og de andre flyplassene som er stengt blir kansellert. Vi har i morgentimene i dag fløyet ut våre maskiner fra Flesland og de andre flyplassene, slik at de ikke blir “innelåst” der under streiken. SAS skulle i dag hatt 126 flybevegelser til og fra Flesland.

Vi i SAS beklager sterkt at en streik hos Avinor vil få konsekvenser for våre passasjerer. Rundt 10.000 passasjerer hos SAS kan bli berørt i dag.

De som ikke får reist på grunn av at flyplassen stenger vil vi tilby å reise fra en annen nærliggende flyplass eller booke om til en reise senere i sommer. Det er ikke nødvendig å booke om i dag, dette kan passasjerene gjøre ved anledning senere. De som ikke får reist på grunn av Avinor-streiken kan selvsagt få refundert billetten hvis flyet blir kansellert.

Vi forsøker å varsle våre passasjerer på SMS i dag. Reisende bes også holde seg oppdatert om streikens varighet via mediene. Så lenge flyplassen er stengt er det dessverre liten vits i å møte opp på flyplassen.

– Kommunikasjonsavdelingen i SAS Norge –

SAS Norge er landets største flyselskap med 440 avganger i døgnet, og er et heleid datterselskap i SAS konsernet. Selskapet driver ruter i Norge, samt mellom Norge og det øvrige Europa. Årlig frakter SAS Norge om lag 10 millioner passasjerer. Resultatet for 2007 var 912 millioner kroner.

SAS Norge har 62 fly, 54 av dem er Boeing 737, 6 er av typen Fokker 50 mens 2 er av typen Avro 70. SAS har omtrent 160 destinasjoner, og SAS Norge opererer 58 av disse direkte i og fra Norge. 16 av destinasjonene er innenriks. Om lag 3500 medarbeidere arbeider i selskapet, som har sitt hovedkontor på Fornebu ved Oslo.

SAS Norge åpner 15 nye fritidsdestinasjoner i Europa i år.

Latest news