Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

Nå kan du samle EuroBonus-poeng i butikken

June 27, 2008 07:10

Nå trenger du ikke lenger å fly for å samle EuroBonus-poeng. Fra 1. juli kan du spare opp EuroBonus-poeng på alt du kjøper, både i Norge og i utlandet, så lenge du betaler med SAS EuroBonus MasterCard eller SAS EuroBonus Diners Club privatkort.Du får 10 bonuspoeng for hver hundrelapp du omsetter på kortet, uansett hva du kjøper eller hvor du handler. Dette gjelder også i dagligvareforretningen. Unntakene er kontantuttak, kjøp av innenriks flybilletter og kjøp av utenlandsreiser som har innenriks tilslutning i billetten. Poengene du samler vil fremkomme på fakturaen.

Bonuspoengene kan benyttes til bonusreiser, på samme måte som de ordinære bonuspoengene som EuroBonus-medlemmer opptjener når de reiser med SAS. Oversikten over totalt antall poeng man har samlet, fås direkte hos SAS som før.

Dette er en nordisk avtale inngått mellom SAS og SEB Kort, og er det største medlemsprogrammet innen reiselivsbransjen i Norge og Norden.

For mer informasjon, kontakt:
Tomm Fredrik Olsen, markedsdirektør i SEB Kort, telefon 40 80 52 02
Thomas Midteide, kommunikasjonsdirektør i SAS Norge, telefon 95 71 71 04

Om SEB Kort:
SEB Kort er et heleiet datterselskap av SEB med filialer i Sverige, Finland, Danmark og Norge.
SEB Kort har utstedt over 3,2 millioner kort og utsteder bl.a. Diners Club og Eurocard, og har innløsningsavtaler med over 229 000 brukersteder. SEB Kort har omlag 785 medarbeidere i Norden.

Om SAS Norge:
SAS Norge er landets største flyselskap med 440 avganger i døgnet, og er et heleid datterselskap i SAS konsernet. SAS Norge var Europas mest punktlige flyselskap i april. Selskapet driver ruter i Norge, samt mellom Norge og det øvrige Europa. Årlig frakter SAS Norge om lag 10 millioner passasjerer. Resultatet for 2007 var 912 millioner kroner.

SAS Norge har 62 fly, 54 av dem er Boeing 737, 6 er av typen Fokker 50 mens 2 er av typen Avro 70. SAS har omtrent 160 destinasjoner, og SAS Norge opererer 58 av disse direkte i og fra Norge. 16 av destinasjonene er innenriks.

SAS Norge åpner 15 nye fritidsdestinasjoner i Europa i år.

Latest news