Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS Danmark får ny salgsdirektør for salg til virksomheder

April 2, 2008 12:06

SAS Danmark har ansat Helle Fuhrmann, 45, som ny salgsdirektør for Corporate Sales i SAS Danmark. SAS Corporate Sales står for salget til og aftalerne med både små og store virksomhedskunder.

Helle Fuhrmann har været ansat i SAS siden 1986. De sidste otte år har hun været chef for SAS Danmarks Customer Relations med ansvar for ca. 20 medarbejdere heraf fem år med ansvar også for SAS’ centrale Customer Relations i Stockholm. Inden da var hun gennem 10 år ansat i Human Relations.

Helle Fuhrmann er allerede i dag en del af den kommercielle ledergrupper i SAS Danmark. Hun har desuden de sidste fem år været en del af den kommercielle ledergruppe på SAS’ hovedkontor.

“Med Helle ved roret er SAS Danmark sikret fortsat kundefokus i relationen med vores virksomhedskunder. Vi ønsker at komme tættere på virksomhederne, og med Helles personlige kvalifikationer og baggrund i kundeservice og HR får hun en vigtig rolle i at styrke medarbejdernes kompetencer yderligere. Dertil kommer, at Helle forstår, hvor komplekst det er, når virksomhedernes og de rejsendes behov skal gå op i en højere enhed, ligesom hun kender hele distributionskæden mellem flyselskab, rejsebureau og kunde,” siger salgs- og marketingdirektør i SAS Danmark, Lars Bording.

Helle Fuhrmann tiltræder d. 1. maj og bliver ansvarlig for et team af Key Account Managers, som arbejder med alle virksomheder i det danske marked. Teamet er en del af det SAS Danmarks salgs- og marketing team.

Helle Fuhrmann har desuden i otte år haft ansvaret for FAST, der er den del af SAS’ emergency-organisation, der håndterer passagerer i kritiske situationer.

Helle Fuhrmann har taget forskellige uddannelser i løbet af ansættelsen i SAS. Senest en MBA ved AVT i Danmark afsluttet i september 2006.

Den tidligere chef for Corporate Sales Niels Henrik Hansen er blevet ny chef for Cabin Operations i SAS Danmark. Yderligere oplysninger:
Lars Bording, salgs- og marketingdirektør, 32 32 30 32
Helle Fuhrmann, salgsdirektør for Corporate Sales, 23 22 20 75
Mikkel Løndahl, SAS Kommunikation, 23 22 36 08

Latest news