Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS EuroBonus byder unge rejsende velkommen

July 1, 2008 12:06

Fra den 1. juli vil det være muligt for børn og unge under 18 år at tilmelde sig SAS EuroBonus-program. Og som øvrige medlemmer vil de kunne samle EuroBonus-point, og anvende dem til blandt andet bonusrejser og hotelovernatninger.

Mere end en million børn og unge flyver årligt med SAS og disse rejsende er derfor en vigtig kundegruppe for SAS. De fleste børn og unge flyver på ferie et par gange om året og mange pendler jævnligt mellem en eller flere destinationer. Og de vil derfor kunne få stor glæde af et EuroBonus-medlemskab.

Også de børn og unge, der rejser alene, kan få glæde af den nye ordning.

“Vi er glade for også at kunne tilbyde EuroBonus-programmets fordele til vores yngste rejsende. På den måde imødekommer vi mange familiers ønske om, at alle familiemedlemmer nu kan optjene EuroBonus-point,” siger Lars Bording, salg- og marketingdirektør i SAS Danmark.

Præcis som øvrige EuroBonus-medlemmer vil børn og unge under 18 år fremover kunne samle point, når de flyver med SAS og Star Alliance samt ved hotelovernatninger inden for SAS samarbejdsaftaler. En del af de unge rejsende vil endda kunne nå sølv- eller guld-medlemskab. På den måde vil de også få tilgang til ekstra fordele som lounge, prioritering på ventelister, hurtig indcheckning og Fast Track.

Læs mere om SAS EuroBonus og tilmeld dig på www.sas.dk/EuroBonus

For yderligere information venligst kontakt:
Lars Bording, Salgs- og Marketingsdirektør SAS Danmark, tlf.: 3232 3030

Latest news