Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS fikk bonuspris

March 18, 2008 15:36

Det nye systemet for plassprognoser for EuroBonus-kunder er belønnet med sølvmedalje fra Global Flights Frequent Flyer Programs.Reisebransjens egen prisutdeling tildelte SAS EuroBonus en sølvmedalje for utviklingen av det nye prognosesystemet. Dette gjør det lettere å se hvor mange seter som er ledige for EuroBonus-reiser når passasjerer skal bestille reiser og betale med sine poeng. Systemet ble innført for et halvt år siden, og gir enkel oversikt over når det er mulig å ta ut poengbilletter.

Med den nye søkefunksjonen kan det søkes både på destinasjoner og datoer. Så langt har systemet ført til en fordobling av bonusbillett-bestillinger på Internett.

– Det er hyggelig at de forbedringene vi gjør i EuroBonus-programmet legges merke til. Kundene våre har satt stor pris på det nye systemet, og vi jobber hver dag for å gjøre EuroBonus enda bedre, sier Tore Mjaavatn, sjef for SAS EuroBonus i Norge.

SAS Norge er landets største flyselskap med 440 avganger i døgnet, og er et heleid datterselskap i SAS konsernet. Selskapet driver ruter i Norge, samt mellom Norge og det øvrige Europa. Årlig frakter SAS Norge om lag 10 millioner passasjerer. Resultatet for 2007 var 912 millioner kroner.

SAS Norge har 62 fly, 54 av dem er Boeing 737, 6 er av typen Fokker 50 mens 2 er av typen Avro 70. SAS har omtrent 160 destinasjoner, og SAS Norge opererer 58 av disse direkte i og fra Norge. 17 av destinasjonene er innenriks. Om lag 3500 medarbeidere arbeider i selskapet, som har sitt hovedkontor på Fornebu ved Oslo.

SAS Norge åpner 15 nye fritidsdestinasjoner i Europa i år.

Latest news