Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS flyver de olympiske idrætsfolk og -delegationer fra Skandinavien til OL i Beijing

July 25, 2008 08:46

De tre skandinaviske olympiske kommitterer og OL-trupper flyver med SAS til Beijing i august måned. Totalt kommer SAS til at flyve mere end 1500 skandinaviske OL-deltagere.At de tre skandinaviske olympiske komiteer besluttede sig for at vælge SAS som flyselskab understreger SAS engagement og støtte til de skandinaviske idrætsfolk og SAS stærke netværk til Beijing fra både København og Stockholm. SAS har 13 afgange til Beijing om ugen, dagligt fra København og seks gange om ugen fra Stockholm.

– Vi støtter stolt de skandinaviske lande og deres idrætsfolk ved de Olympiske Lege i Beijing næste måned og er derfor glade for at være fly partner for de respektive landes olympiske komiteer, siger Lars Sandahl Sørensen, administrerende direktør for Scandinavian Airlines International. – Vi har ikke blot de bedste forbindelser til Beijing, men også den bedste komfort for at sikre at alle idrætsdeltagere kommer udhvilede frem for at kunne præstere maksimalt.

– Vi valgte SAS ud fra de positive erfaringer som vi har haft ved tidligere Olympiske Lege, samt det positive samarbejde vi har haft med SAS gennem årene, siger Karl Chr. Koch, Generalsekretær for Danmarks Idræts-Forbund.

– Det er naturligt, at SAS er vores samarbejdspartner med hensyn til fly rejser, siger Stefan Lindeberg, talsmand for Sveriges Olympiske Komite. – Det her er en god løsning for den svenske OL-trup og for Sveriges Olympiske Komite.

– Norges Olympiske Komite og Sportforbund har valgt SAS eftersom de har erfaring med sport og kendskab til idrætsfolkenes forskellige ønsker omkring rejsen, siger Morten Schønfeldt, Markedschef for Norges Olympiske Komite og Sportforbund. SAS efterstræber altid at finde de bedste og mest fleksible løsninger.

Scandinavian Airlines International

For yderligere information, venligst kontakt:
Anders Lindström, Head of Media and PR, Scandinavian Airlines International
Tel: +46 709 97 33 94; e-mail: anders.lindstrom@sas.se

Besøg gerne også SAS Internationals media sektion (www.flysas.com/media), hvor man kan downloade media kit, højopløselige billeder og de seneste nyheder.
Scandinavian Airlines International is the long-haul operator of SAS with 1.4 million passengers per year. The fleet consists of Airbus A330s and A340s, serving 10 destinations: New York, Chicago, Washington, Seattle, Bangkok, Beijing, Tokyo, Dubai, Copenhagen and Stockholm. In 2008, SAS International will launch flights to Delhi.
The company is also responsible for the SAS Group’s sales and market activities in EMEA, Asia Pacific and North America.

Latest news