Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS startar direktflyg från Stockholm till Malta i vår

November 7, 2008 09:00

Solsäkert, golf, bra dykvatten, arkitektur, kultur, nattliv och en rik historia. Det finns många skäl att resa till Malta.
Och nu blir det både enklare och går snabbare när SAS i Sverige idag presenterar en ny direktlinje från Stockholm Arlanda med start den 2 april.Malta är en destination som lockar besökare från tidig vår till sen höst. Ön i Medelhavet är populär bland såväl weekendresenärer som besökare som stannar längre i egna eller hyrda hus och lägenheter.

– Vi är mycket glada att välkomna SAS till Malta. Den här direktlinjen kommer i hög grad att bidra till att öka antalet skandinaviska besökare till våra öar, vilket i sin tur är positivt för besöksnäringen på Malta, säger Josef Formosa Gauci, CEO Malta Toursim Authority.

SAS i Sverige flyger linjen Stockholm – Malta två gånger i veckan, på torsdagar och söndagar, under perioden 2 april till och med 8 november. SAS flyger med stora Boeing 737-800 för 183 resenärer i två klasser, economy och economy extra. Priserna startar från 700 kronor för en enkelresa.

Flera paketresearrangörer har valt SAS som sitt flygbolag och många avgångar är därför redan fullbokade under vår och höst.

I perioden 2 april till 31 maj finns det platser kvar från Stockholm med utresa på söndagar och hemresa på torsdagar. Detsamma gäller i perioden 3 september till 1 november.
Under sommarperioden 4 juni till 30 augusti finns det däremot platser på alla avgångar.

– Under vår och höst är tidtabellen utmärkt för en minivecka på Malta söndag till torsdag. Under sommaren är tidtabellen lika bra för weekendresenären som för den som vill stanna längre. Med SAS reser man på sina egna villkor, dessutom med ett av Europas punktligaste flygbolag, säger Tobias Jönsson, tf kommersiell chef SAS Sverige.

Linjen Stockholm – Malta öppnar för bokning från och med tisdagen den 11 november. De lägsta priserna finns alltid på www.sas.se.För ytterligare information:
Tobias Jönsson, tf kommersiell chef SAS Sverige, 08-797 20 51
Niclas Härenstam, presschef SAS Sverige, 08-797 18 25

Latest news