Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS tillbaka på linjen Ängelholm-Nice i sommar

December 3, 2008 09:00

Den 30 juni blir det nypremiär på SAS linje mellan Ängelholm-Helsingborg och Nice. Den flygs varje tisdag under högsommaren.
– SAS binder ihop den svenska Rivieran med den franska, säger Niclas Härenstam, presschef SAS Sverige.SAS ger 120 nordskåningar varje vecka möjligheten att utnyttja sin tid mer effektivt. Genom att flyga direkt från Ängelholm-Helsingborg nås den franska Rivieran på lite drygt två timmar.

– Människor värdesätter sin tid i allt högre utsträckning. Den som väljer att resa direkt från Ängelholm kan äta frukost i Båstad och lunch i Nice, säger Niclas Härenstam.

Linjen flygs tisdagar med en Boeing 737-600 i perioden 30 juni till 4 augusti. Tillbaka från Nice går SAS tisdagar 7 juli till 11 augusti. Tidtabellen är alltså anpassad för den som vill spendera en vecka på Rivieran.

– Det går självklart att kombinera ett direktflyg i ena riktningen med en resa via Stockholm eller till Köpenhamn i den andra riktningen, för den som vill ha andra reslängder. Hos SAS sker resan på resenärens villkor, säger Niclas Härenstam.

– Vi är mycket glada att SAS fortsätter sin utrikessatsning från Ängelholm-Helsingborg Airport. Nice är en destination som människor i regionen efterfrågar, säger Rose-Marie Östberg, flygplatschef.

Priserna för en enkelresa startar från 700 kronor inklusive avgifter.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Niclas Härenstam, presschef SAS Sverige, 0709 – 97 18 25
Rose-Marie Östberg, flygplatschef LFV Ängelholm-Helsingborg Airport, 0708 – 20 61 90

Latest news