Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

Trønder blir SAS´ ansikt utad

August 19, 2008 15:52

Trønderen Knut Morten Johansen blir ny informasjonssjef i SAS, mens Thomas Midteide er tilsatt som kommunikasjonsdirektør i selskapet.Knut Morten “Joss” Johansen er tilsatt som ny informasjonssjef med ansvar for SAS’ pressetalsfunksjon i Norge. Johansen kommer fra jobben som PR-rådgiver i SAS Norges kommunikasjonsavdeling. Med totalt 30 år i selskapet har han en unik kompetanse innenfor norsk luftfart. Tidligere ledet han blant annet Customer Relations-avdelingen i Braathens.

Johansens arbeidssted vil være SAS Norges hovedkontor i Oslo, men han vil fortsatt være bosatt i Stjørdal.

– Vi Stjørdalinger er så heldige at vi kan ha arbeidsdager hvor som helst i landet. Det blir som å ha flyet i garasjen å bo i nærheten av Værnes, sier Johansen.

På fritiden har Johansen vært en av de mest sentrale lederne i Hell Blues Festival. Hans fokus på reiseliv i kombinasjon med festivalopplevelser har bidratt til at Hell/Stjørdal har tatt i mot store mengder internasjonal presse opp gjennom årene. For tre år siden ble han headhuntet som leder ved Tindved Kulturhage i Verdal. Der ble det en kort visitt før han var tilbake i ny stilling som PR-rådgiver i SAS Braathens.

Thomas Midteide er tilsatt som kommunikasjonsdirektør i SAS Norge, med ansvar for selskapets interne og eksterne kommunikasjon, samt samfunnskontakt. Han har de siste to årene vært informasjonssjef i SAS Norge, og er nå en del av selskapets ledergruppe. Midteide har tidligere vært informasjonssjef i Teller AS og Visa Norge, og har vært journalist i NRK Nyheter i fem år.

Bilder av begge to finner du her:
http://www.sas.no/no/Om-SAS-Norge/Presse/

——————
Kontaktinformasjon for journalister:
Kommunikasjonsdirektør Thomas Midteide: 95 71 71 04
Informasjonssjef Knut Morten Johansen: 95 71 92 11

SAS Norge er landets største flyselskap med 440 avganger i døgnet, og er et heleid datterselskap i SAS konsernet. Selskapet driver ruter i Norge, samt mellom Norge og det øvrige Europa. Årlig frakter SAS Norge om lag 10 millioner passasjerer. Resultatet for 2007 var 912 millioner kroner.

SAS Norge har 62 fly, 54 av dem er Boeing 737, 6 er av typen Fokker 50 mens 2 er av typen Avro 70. SAS har omtrent 160 destinasjoner, og SAS Norge opererer 63 flyplasser i og fra Norge. 16 av disse er innenriks.

Latest news