Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

Unga resenärer får poäng på SAS EuroBonus

July 1, 2008 11:00

Från och med idag, den 1 juli 2008, erbjuder SAS sina unga resenärer under 18 år att ansluta sig till EuroBonus-programmet. Precis som alla andra medlemmar kan de nu samla EuroBonus-poäng och använda dem till bonusresor, övernattningar på hotell och andra erbjudanden.– Tidigare har EuroBonus endast varit tillgängligt för de kunder som är över 18 år, säger Magdalena Rohdin-Hurtig, produktchef för EuroBonus i SAS Sverige. Men idag har vi mer än en miljon barn och ungdomar som flyger med SAS varje år. Vi tycker att dessa unga passagerare ska kunna uppleva samma fördelar med sina flygresor som alla andra.

De flesta barn och ungdomar flyger ett par gånger per år. Men allt fler pendlar regelbundet mellan olika destinationer. För dessa resenärer skulle ett medlemskap i EuroBonus vara mycket fördelaktigt. Den möjligheten finns nu från och med 1 juli i år, förutsatt att vårdnadshavaren samtycker.

Precis som andra EuroBonus-medlemmar kommer barn och ungdomar att få poäng för flygresor med SAS och Star Alliance samt vid hotellövernattningar inom ramen för SAS samarbetsavtal. En del av de unga resenärerna kommer att få tillräckligt många poäng för att nå silver- eller guldnivå. Därmed får de också tillgång till den extra service som ingår: lounge, prioritet på väntelistor, snabb incheckning och Fast Track.

Anmälan till EuroBonus sker enklast via www.sas.seFör ytterligare information, vänligen kontakta:
Magdalena Rohdin-Hurtig, Produktchef EuroBonus SAS Sverige, 070-997 36 15
SAS Sveriges pressjour, 08-797 33 30Informationsavdelningen Scandinavian Airlines Sverige
_____________________________________________________________
Korta fakta om Scandinavian Airlines Sverige, dotterbolag inom SAS-koncernen:
Årspassagerare: Cirka 6 miljoner
Flygplan: 35
Medarbetare: 2000
Start/landningar: 300 per dag
Destinationer: 52, från och inom Sverige.
Scandinavian Airlines är idag det flygbolag som säljer flest lågprisbiljetter i Sverige.

Latest news