Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

Departementene og Statsministerens kontor velger SAS i ny flyreiseavtale

November 27, 2009 10:33

Departementsfellesskapet har i høst utlyst anbud for å dekke behov for flyreiser innenlands for departementene og statsministerens kontor. Avtalen gjelder for maksimalt fire år.
Pris, kvalitet og miljø var viktige kriterier for valg av transportleverandør, og det gleder SAS at selskapet oppnådde full score på alle kriterier på alle innenriksdestinasjonene som inngår i avtalen.

– Vi er svært fornøyde med å bli valgt som eneste flyselskap, hvilket også er en honnør til alle medarbeidere som hver dag bidrar til å opprettholde den høye servicekvaliteten, sier Stein Bemer, salgs- og markedsdirektør for SAS i Norge.

Transportavtalen innenriks har en verdi for SAS som utgjør i overkant av 60 mill kroner i avtaleperioden. Tillegges eksisterende avtale for departementenes utenlandsreiser med SAS, så utgjør dette til sammen mer enn 100 mill kroner over de neste fire år.

– Vi setter stor pris på den tillit som er gitt oss av Departementsfellesskapet, og tar det som en anerkjennelse for SAS’ miljøprogram at dette, i likhet med både pris og kvalitet, står seg godt i konkurranse med andre selskaper, sier Bemer.

SAS har landets mest moderne og energieffektive flyflåte, opererer med en punktlighet i verdensklasse målt blant de største nettverkselskapene, og tilbyr effektive og servicevennlige transportløsninger.

—————————————————————————————————————-For mer informasjon:
Stein Bemer, salgs- og markedsdirektør for SAS i Norge
Tlf. 95 71 40 30
e-mail: stein.bemer@sas.no
www.twitter.com/sasgroup www.facebook.com/flysas
SAS Group er det sjette største flyselskapet i Europa, målt i antall passasjerer. I 2008 transporterte konsernet totalt 31 millioner passasjerer med en flåte på 255 fly til 176 destinasjoner. I Norge har SAS 54 fly, hovedsaklig av typen Boeing 737. SAS i Norge transporterte i 2008 drøyt 10 millioner passasjerer.

Latest news