Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

Flysalg langt over forventningene

March 16, 2009 15:46

Nordmenns appetitt på billige flybilletter var ikke over. SAS har solgt billigbilletter for over 100 millioner svenske kroner, og utvider nå salget i en uke.SAS dro i gang sitt største salg av rimelige reiseopplevelser noen sinne for en uke siden, og flypassasjerene har ikke latt vente på seg. I løpet av salgets første uke har flyselskapet solgt billetter til billigste pris for over 110 millioner svenske kroner på sine skandinaviske nettsider. Salg gjennom reisebyråer og andre nettsider kommer i tillegg.

Selvangivelsen forlenger salg
– Salget har gått over all forventning, og det er tydelig at rentenedgangene og vårfølelsen har gjort noe med nordmenns reiselyst. I dag sendes selvangivelsene ut, og vi regner med at mange får igjen penger de vil bruke på reiseopplevelser. Derfor forlenger salget vårt med en uke, sier kommunikasjonsdirektør Thomas Midteide.

Etter at flyselskapet la ut 650.000 billetter i hele rutenettet til billigste pris har nordmenn kjøpt billetter både til USA, Asia og mange byer i Europa.

Reykjavik overrasker
– Klassikerne som Paris, London og Amsterdam selger som varmt hvetebrød, og i disse storbyene skal tusenvis av nordmenn nyte våren. Varme og koselige Nice i Frankrike er også en vinner i salget, og overraskelsen er kanskje at Reykjavik også har solgt svært godt, sier Midteide.

Det er også solgt titusenvis av rimelige billetter innenriks. Det som har vært mest populært i Norge har vært reiser langs vestlandskysten, og helt opp til Trondheim. Også billetter til de store byene i Norge har vært populære.

——————
Kontaktinformasjon for journalister:
Kommunikasjonsdirektør Thomas Midteide
Telefon: 95 71 71 04
Mail: thomas.midteide@sas.no

Latest news