Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

London lockar mest när pundet sjunker

August 28, 2009 08:00

Stärkt krona ger mer i reskassan, och många svenskar passade direkt på att boka flygbiljetter ut i världen när SAS drog igång sin stora höstrea förra veckan. 650,000 lågprisbiljetter är tillgängliga under 12 dagar, med avslutning 31 augusti. London är den klart populäraste destinationen hittills, och det finns fortfarande biljetter kvar för endast 495 kronor. Och som vanligt har SAS inga dolda avgifter.

– London är den destination som lockar mest svenskar just nu. En kombination av billig SAS biljett och ett mycket billigare pund ger mer över till att spendera i London, säger Lars-Ove Filipson, SAS marknads och försäljningsdirektör i Sverige.

– Även dollarn har sjunkit de senaste veckorna, och med priser från 4,495 kronor till New York och 4,995 kronor till Chicago, är USA nu återigen en mycket prisvärdig destination.

Andra populära storsäljare är Bryssel, Luleå och Zurich.

Alla biljetter måste vara bokade senast 31 augusti och reseperioden är mellan 1 oktober och 15 december. Som vanligt ingår alltid EuroBonus poäng, gratis in-checkat bagage och fördelen att resa med ett av Europas mest punktliga flygbolag.

För att boka resa med SAS, vänligen besök www.sas.seFör mer information:
Niclas Härenstam, presschef SAS i Sverige, 08-797 18 25

Latest news