Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

Niels Hemmingsen og Anne Bove-Nielsen forlader SAS

February 6, 2009 15:40

Niels Hemmingsen forlader SAS

Niels K. Hemmingsen forlader SAS Scandinavian Airlines Danmark A/S i forbindelse med nedlæggelsen af det danske datterselskab. Niels har som Vice President været en del af direktionen i selskabet og har haft ansvaret for produktionen.
“Niels har gjort et kæmpe stykke arbejde gennem de 8 år, han har været i SAS. Det har været en fornøjelse at arbejde med en struktureret og fremragende leder som ham. Niels har været en respekteret chef for de største medarbejdergrupper. Først som chef for groundhandling, dernæst som chef for alle de kabineansatte og senest som ansvarlig for produktionen. Jeg beklager, at han har valgt at forlade SAS”, siger Flemming Jensen COO i SAS.
“SAS har været en fantastisk arbejdsplads med højt engagerede medarbejdere, som jeg er stolt over at have været chef for. Jeg har i forbindelse med omstruktureringen valgt at forlade virksomheden for at søge nye udfordringer”, siger Niels Hemmingsen.
Niels Hemmingsen forlader SAS ved udgangen af februar.

Kommunikationsdirektør flyver fra SAS

Anne Bove-Nielsen forlader SAS Scandinavian Airlines Danmark A/S i forbindelse med nedlæggelsen af det danske datterselskab. Anne har været en del af direktionen i selskabet og har siden juli 2005 drevet udviklingen af en strategisk kommunikationsfunktion.
“Det har været utroligt spændende at få frie hænder til at udvikle både den interne og eksterne kommunikation for det dengang nyetablerede danske flyselskab. Den opgave er nu løst, og jeg er utrolig glad for den opbakning, jeg har oplevet fra både ledelse og medarbejdere undervejs i de næsten 4 år, jeg har været her, og jeg er rigtigt stolt over de resultater, vi har nået”
COO Flemming Jensen: “Jeg har haft et fantastisk samarbejde med Anne gennem årene og kan kun beklage, at hun nu vælger at forlade SAS. Hun har været en god sparringspartner for ledelsen, og det er et stort tab for kommunikationsarbejdet i SAS, at hun forlader virksomheden. Hun har fået hævet kommunikationen op på et strategisk og målbart niveau, som vi aldrig før har set i SAS.
Anne Bove-Nielsen forlader SAS ved udgangen af april, og indtil da rådgiver hun den nye chef for den danske produktionsenhed, COO, Flemming Jensen, i overgangsperioden frem til den nye organisation er på plads.

Yderligere oplysninger:
Pressechef Mikkel Thrane 4132 3237

Latest news