Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

Nu är det höst hos SAS – det betyder fler flyg

August 25, 2009 16:00

Efter en sommar med reducerad trafik så blir det åter fler inrikesflyg.Den här veckan börjar SAS hösttidtabell att gälla.
Det innebär att det från Stockholm Arlanda avgår upp till elva flyg om dagen till Göteborg, nio om dagen till Malmö och Luleå, sex om dagen till Umeå och Sundsvall, fem om dagen till Östersund, fyra om dagen till Ängelholm, Ronneby och Skellefteå, tre om dagen till Kalmar och två om dagen till Kiruna.

Den som flyger direkt med SAS från en utrikesdestination med byte till inrikesflyget på Arlanda får det incheckade bagaget sänt direkt till sin slutdestination, utan att behöva checka in det på nytt på Arlanda.

Checkar resenären in via mobil eller internet räcker det att komma till gaten så sent som 20 minuter före avgång. SAS bjuder på frukost ombord fram till kl 09.00.

En enkelresa kostar från 495 kronor, utan särskilda rabatter.

– Var tionde resenär reser med oss för det priset eller lägre. Då ingår incheckat bagage, val av sittplats och tidning för den som vill. Vi vägrar dolda avgifter, säger Niclas Härenstam, presschef SAS i Sverige.För mer information:
Niclas Härenstam, presschef SAS i Sverige, 0709 – 97 18 25

Latest news