Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS gjør det mulig for alle kunder å bli oppgradert på sine langruter

June 8, 2009 14:40

SAS er nå det første selskapet i Europa som tilbyr alle sine kunder muligheten til å kjøpe en oppgradering på selskapets langruter. En slik oppgradering bekreftes 24 timer før avgang, beroende på tilgjengeligheten av seter.

“Vi er glade for å kunne introdusere dette unike tilbudet som første selskap i Europa. Dette er nok et eksempel på hvordan vi kan tilby god service på en enkel måte,” sier Susanne Dahlberg, Vice president Revenue Management, SAS.

Frem til nå så har flyselskaper tilbudt oppgraderinger kun ved bruk av bonuspoeng, hvilket har den begrensningen at det blir gjeldende kun for de som allerede innehar medlemskap i selskapets eller alliansens bonusprogram. Med denne nye service som SAS lanserer i dag, så kan alle kundene legge inn en forespørsel om oppgradering allerede når man foretar bestillingen*. Hvis det er seter tilgjengelig, vil en oppgradering bli bekreftet 24 timer før avgangstiden, og passasjeren vil få bonuspoeng i henhold til den nye serviceklassen.

Økonomipassasjerer kan kjøpe en oppgradering til Economy Extra eller Business Class, og Economy Extra passasjerer kan kjøpe seg opp til Business Class på SAS’ interkontinentale flygninger mellom Skandinavia, USA og Asia.

Tillegget i pris for oppgradering vil variere mellom USD 250 og USD 100 beroende på destinasjon og service klasse. For å oppgradere fra Economy til Economy Extra så begynner prisen på USD 250, fra Economy til Business Class fra USD 700, og fra Economy Extra til Business Class fra USD 400.

Siden dette er en service som er avhengig av om det er ledige plasser tilgjengelig, og at det fortsatt er en mulighet for medlemmer av Eurobonus programmet til å kjøpe seg opp ved bruk av bonuspoeng, så kan man ikke garantere for at en forespørsel om oppgradering blir imøtekommet. Hvis så ikke er tilfelle, vil oppgraderingstillegget bli refundert.

Muligheten for oppgradering er gjort tilgjengelig gjennom direkte kontakt med SAS hjemmesider. Et annet alternativ er ved å logge på www.optiontown.com som er en service fra det Bostonbaserte selskapet Optiontown, som opererer med en liten innmeldingsavgift.

For mer informasjon om SAS’ tre serviceklasser: Economy, Economy Extra og Business Class, vennligst besøk www.flysas.com/intercont .

*Kundene kan registrere sin forespørsel om oppgradering umiddelbart etter bestilling, så lenge det er innenfor syv måneder før avreise.——————
Kontaktinformasjon for journalister:
Informasjonssjef Knut Morten Johansen
Telefon: 95 71 92 11
Mail: knut-morten.johansen@sas.no
www.sas.no/no/Om-SAS-Norge/Presse/

Latest news