Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS og COP15 i samarbejde

October 16, 2009 13:44

De delegerede til COP15 får mulighed for at benytte en række af de mange fordele og faciliteter, som SAS kan tilbyde, i forbindelse med deres rejse til og fra København i december.

SAS har efter en offentlig udbudsrunde vundet retten til at levere ”lufthavnsservice” i København i forbindelse med FN’s klimatopmøde, COP15 (”Conference Of Parties meeting number 15”), i perioden 6.- 20. december.

Flere end 15.000 deltagere forventes at deltage i konferencen og samtidig vil der være en lang række begivenheder i tilknytning til konferencen. Mange af deltagerne vil flyve til København med SAS.

”Vi er meget glade for, at vi kan bidrage til, at de delegerede til COP15 får så gode forhold, som muligt, når de kommer til København, og når de skal af sted igen. SAS har et højt serviceniveau og nogle rigtig gode faciliteter, der kan lette de delegeredes rejse og give mulighed for udnytte tiden bedst muligt,” siger marketing og salgsdirektør i SAS i Danmark, Per Møller Jensen.

Sponsoraftalen betyder, at SAS stiller en række ydelser til rådighed til COP15-delegerede i forbindelse med rejser til og fra København, herunder udvidet information, ekstra personale, lokaler til Udenrigsministeriets personale der skal ledsage delegerede, inflight information, adgang til SAS Lounge, Fast track m. m. i perioden 6.-20. december.

”COP15 bliver den største internationale politiske konference, der nogensinde er afholdt på dansk grund. Danmarks rolle som værtsland er bl.a. at sikre et godt forhandlingsklima for de delegerede, bl.a. ved at sørge for, at de delegerede føler sig godt behandlet i forbindelse med deres ankomst og afrejse. Sponsoraftalen med SAS er et vigtig element i denne indsats. Vi er desuden meget glade for, at den service, som SAS tilbyder de tilrejsende, har indbygget en række miljøvenlige tiltag”, siger Svend Olling, kontorchef i Udenrigsministeriets logistikenhed.

COP15-sponsoratet skal være med til at tydeliggøre SAS’s aktive rolle i bestræbelserne på at mindske miljøbelastningen. SAS arbejder blandt andet med et omfattende fuel-besparelsesprogram, green approach og etableringen af miljøledelsessystemet ISO 14001, og SAS engagement i det internationale samarbejde er vigtigt for at nå globale løsninger for luftfarten.

Læs mere om SAS engagement i COP15: http://www.sas.dk/da/Om-SAS-Danmark2/Miljo/Det-gor-SAS/COP15-aftale/

Yderligere oplysninger:
Marketing og salgsdirektør i SAS i Danmark, Per Møller Jensen, +45 3232 3290.
Miljøchef i SAS, Martin Porsgaard, +45 3232 4136.

Læs mere om SAS miljømål på https://www.sasgroup.net

Latest news