Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

Halalmat og SAS

September 15, 2010 15:50

Financial Times hadde for noen dager siden en artikkel hvor cateringleverandøren Gate Gourmet meddelte deres vurderinger rundt å endre produksjonsmåte på noen av deres kjøkken. Flere medier har feiltolket dette til at SAS skal endre hva de serverer sine passasjerer.

SAS reflekterer det skandinaviske, også gjennom hva vi tilbyr av mat om bord i våre fly. Det vil ikke skje noen forandring på dette. Gate Gourmet leverer etter de krav og spesifikasjoner SAS har definert i sin kontrakt med dem.
Det vil imidlertid fortsatt være slik at man kan bestille ‘special meal’ hvor vi da i henhold til IATAs anbefaling har tilbud som hindu- kosher og muslim-retter på våre lengre flygninger.For ytterligere informasjon, vennligst kontakt Knut Morten Johansen, informasjonssjef, telefon 95 71 92 11www.twitter.com/sasgroup www.facebook.com/flysas (http://www.facebook.com/flysas)

SAS Scandinavian Airlines er Nord-Europas ledende flyselskap med over 700 daglige avganger. I 2009 transporterte SAS ca 22 millioner passasjerer med en flåte på 177 fly til 100 destinasjoner i 31 forskjellige land. I Norge har SAS 54 fly, hovedsaklig av typen Boeing 737, som til sammen gjør ca 360 avganger daglig. SAS i Norge transporterte i 2009 ca 10 millioner passasjerer.

Latest news