Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS beste flyselskap i Norge

January 7, 2010 22:07

SAS er kåret til beste innenriks flyselskap i 2009 av en samlet norsk reiselivsbransje på Grand Travel Award. Det er tredje år på rad flyselskapet vinner denne prisen.Det er ansatte i reisebyråer rundt om i landet som stemmer frem vinnerne, så topp-plasseringen i Grand Travel Award er en anerkjennelse fra de fremste fagfolkene i reiselivsbransjen. Disse er åpenbart også av samme oppfatning som de passasjerene som flyr mest i Norge.

I en undersøkelse foretatt av Berg-Hansen nylig, sa over 11 000 jobbreisende at SAS er beste selskap på innenriksrutene i Norge. SAS scorer også best når det gjelder å ordne opp når uregelmessigheter skjer. Her troner SAS på topp med klar margin over de øvrige selskapene i undersøkelsen.

– Dette er først og fremst en heder til alle medarbeiderne i SAS som i en krevende tid greier å opprettholde en produktkvalitet som anerkjennes både nasjonalt og internasjonalt, sier salgs- og markedsdirektør for SAS i Norge, Stein Bemer.

Star Alliance-partnerne til SAS, Lufthansa og Thai Airways, vant prisen for henholdsvis beste flyselskap til Europa og beste flyselskap for interkontinentale reiser. Grand Travel Awards arrangeres hvert år av Travel News.—————————–
For mer informasjon:
Salgs- og markedsdirektør Stein Bemer
Tlf. 95 71 40 30
stein.bemer@sas.no

Informasjonssjef Knut Morten Johansen
Tlf. 95 71 92 11
knut-morten.johansen@sas.nowww.twitter.com/sasgroup
www.facebook.com/flysas

SAS Group er det sjette største flyselskapet i Europa, målt i antall passasjerer. I 2008 transporterte konsernet totalt 31 millioner passasjerer med en flåte på 255 fly til 176 destinasjoner. I Norge har SAS 54 fly, hovedsaklig av typen Boeing 737. SAS i Norge transporterte i 2008 drøyt 10 millioner passasjerer.

Latest news