Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS flyver uheldige skiturister hjem

January 15, 2010 13:41

SAS og Europæiske Rejseforsikring har indgået et samarbejde om hjemtransport af uheldige skiturister fra deres skiferie i Alperne.

Europæiske har reserveret pladser ombord på SAS og Austrian Airlines fly fra München, Geneve og Innsbruck i skisæsonens travleste periode. Første afgang finder sted 16. januar.

Har man været uheldig at komme til skade, vil SAS og partneren Austrian Airlines være klar til at transportere de uheldige retur til København.

”Vi ser frem til at hjælpe Europæiske Rejseforsikring med at sikre, at de skiturister, der kommer galt af sted, kan komme hjem på betryggende vis. Vi er glade for, at Europæiske Rejseforsikring ønsker at benytte den service, vi er så gode til at yde,” siger marketing – og salgsdirektør hos SAS i Danmark, Per Møller Jensen.

I skisæsonen 2010 har Europæiske Rejseforsikring med indgåelsen af aftalen med SAS valgt at prøve en ny ordning, der imødekommer kundernes ønsker og behov på samme måde som selskabets traditionelle ”Knogleekspres.”

”Med den aftale vi har indgået med SAS kan vi igen i år tilbyde kunder, der kommer galt af sted, at de kan komme hjem særdeles hurtigt og effektivt. Det er helt i tråd med Europæiske Rejseforsikrings generelt meget høje krav til vores kundeservice” siger underdirektør i Europæiske Rejseforsikring, Niels Grosen.

Hvert år tager over en million danskere på skiferie, og flere tusinde oplever, at deres ferie bliver ufrivilligt afbrudt på grund af mere eller mindre alvorlige uheld på skiløjperne.

Yderligere oplysninger:
Marketing – og salgsdirektør i SAS i Danmark, Per Møller Jensen +45 32 32 32 90
Underdirektør i Europæiske Rejseforsikring, Niels Grosen + 45 40 53 11 54

Latest news