Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS skal fly Kongsberg Gruppen

July 6, 2010 13:35

Kongsberg Gruppen har inngått en to-årig flyavtale med SAS. Avtalen er verdt mer enn 80 MNOK. Den nye avtalen gjelder fra 1. august 2010 og betyr at SAS, Widerøe og partnerselskapene Lufthansa, Swiss og Austrian skal frakte Kongsberg Gruppens reisende både innenriks og i Skandinavia, samt til europeiske og interkontinentale destinasjoner.
Avtalen som gjelder for to år er verdt mer enn 40 MNOK pr år, og inneholder også en opsjon på ytterligere to års forlengelse.
– Vi har gjennom mange år hatt et godt samarbeid med Kongsberg Gruppen, sier salgssjef i SAS, Johannes Larsen. – Kongsberg Gruppen er en viktig kunde for SAS, og vi setter stor pris på den tilliten de viser oss gjennom den nye avtalen.

– Kongsberg Gruppen er et internasjonalt konsern med utstrakt reisevirksomhet både innenriks og internasjonalt. Vi er veldig fornøyd med at SAS har satt seg i posisjon slik at vi kan fortsette utviklingen av et allerede godt samarbeid i den kommende kontraktsperioden, sier Vidar Wester, direktør for Konserninnkjøp i Kongsberg Gruppen.  – Kombinasjonen av konkurransekraftige priser, et godt utviklet rutenett, samt høy kvalitet og punktlighet, har vært viktige drivere for valget av SAS som samarbeidspartner i denne avtalen.

 

Kontaktinformasjon:
Kommunikasjonssjef i SAS
Kenneth W. Vikse
Telefon: 95 71 92 10
Mail: kenneth.vikse@sas.no (kenneth.vikse@sas.no)

 

SAS  er nord-Europas ledende flyselskap. I 2009 transporterte konsernet totalt 25  millioner passasjerer med en flåte på ca 250 fly til 134 destinasjoner. SAS benytter vel 50 fly i den norske delen av virksomheten, hovedsaklig av typen Boeing 737. SAS i Norge transporterte ca 8 millioner passasjerer i 2009.

Kongsberg Gruppen (OSE-ticker: KOG) er et internasjonalt, kunnskapsbasert konsern som leverer høyteknologiske systemer og løsninger til kunder innen olje- og gassindustrien, handelsflåten, forsvar og romfart. I 2009 hadde konsernet driftsinntekter på 13,8 milliarder kroner, og hadde 5 423 medarbeidere i mer enn 25 land.

Latest news