Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS udvider og åbner ny rute til Shanghai

October 13, 2010 12:32

Fra vinterprogrammet 2011 kan SAS passagerer flyve direkte fra København til Shanghai i Kina. Med fem ugentlige afgange imødekommer SAS dermed den store efterspørgsel, der er på en komfortabel og direkte flyforbindelse fra Skandinavien til et af verdens største vækstcentre.

”Vi er meget glade for at kunne byde vores kunder velkommen ombord på den direkte flyvning til Shanghai. Det har længe været et ønske – både fra passagerer og os selv. De ruteudvidelser, vi gennemfører nu, er rigtig gode eksempler på, at vi følger vores strategi til punkt og prikke. Vi har gennemført markante besparelser og har et konkurrencedygtigt produkt, som kunderne efterspørger. Kombineret med de positive signaler vi ser i markedet, er det et rigtig godt grundlag for at skabe lønsom vækst,” siger fungerende koncernchef John Dueholm.

Den nye rute til Østen betyder, at SAS genindsætter endnu en Airbus 340, som bringer langdistanceflåden op på 11 fly. Samtidig er det et led i den ekspansion, som SAS er i gang med – både på det interkontinentale og på det europæiske marked.

I slutningen af marts næste år åbner SAS endnu en rute. Det er Oslo – New York, og dermed er SAS tilbage med en interkontinental rute fra den norske hovedstad.

Men allerede fra vinterprogrammet i år har SAS genindsat den 10. Airbus 340, som betyder, at SAS nu flyver dagligt til Bangkok, Chicago og New York fra København, lige som der kommer flere afgange mellem Stockholm-New York og København-Dubai.

Også på den europæiske og skandinaviske trafik kommer SAS kunder til at opleve endnu flere afgange fra København. I alt 150 flere frekvenser er i trafikprogrammet til foråret 2011 til Amsterdam, Helsinki, Stockholm, Oslo, Nice, Rom og Pristina.                    

 

Yderligere oplysninger: Kommunikationschef i SAS Mikkel Thrane +45 4132 3237

 

Oslo – New York (EWR) vil flyve dagligt, og ligesom på SAS øvrige USA ruter fra København og Stockholm vil passagerne kunne nyde godt af et stadig forbedret rutenetværk i USA, med flere end 40 destinationer over hele USA gennem SAS’ Star Alliance-partnere United og Continental.
19 af disse destinationer kommer som følge af et nyt code share-samarbejde med Continental Airlines, og dækker USA, Canada og Latin Amerika, herunder flere byer i Florida, som Fort Lauderdale, Miami og Orlando.

SAS’ interkontinentale program flyves med de moderne og meget komfortable Airbus A330 og A340, hhv med 264 og 245 sæder fordelt på tre klasser.

EuroBonus medlemmer optjener selvfølgelig bonuspoint både hos SAS og Star Alliance-partnerne Continental og United Airlines.

Latest news