Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

SAS vinder Climate World Cup

April 13, 2010 15:54

SAS har netop vundet miljøkonkurrencen Climate World Cup i konkurrence med 15 store skandinaviske virksomheder.

SAS var oppe imod Carlsberg, H&M og Mærsk Olie i finalen. Virksomhederne skulle fortælle, hvilke tre ting de gør godt for klimaet, og hvor de kunne gøre det bedre.

Den dyst vandt SAS.

“Prisen viser, at SAS holder, hvad vi lover, også når det gælder miljøet. Den viser, at vi lever op til vores ambitiøse miljømål, og at vi har fået vores miljøbudskaber igennem på en troværdig og let forståelig måde. Det er et kæmpe skulderklap. Men vi hviler selvfølgelig ikke på laurbærrene – vi vil fortsat styrke vores indsats på miljøområdet,” siger miljøchef Martin Porsgaard.

Konkurrencen satte fokus på, om de store nordiske virksomheder overholder deres løfter om at reducere CO2-udledningen, eller om der bare er tale om varm luft udelukkende for at tiltrække opmærksomhed.

Climate World Cup var arrangeret af DanWatch, der er et analysecenter og en journalistisk vagthund, der undersøger om virksomheder opfører sig ansvarligt i bl.a. klima – og miljøspørgsmål. Konkurrencen har været åben for alle, og man har kunnet stemme på sin favorit.

Finaleresultatet:
1. SAS med en score på 4,0.
2. Carlsberg med en score på 3,9.
3. H&M med en score på 3,6
4. Mærsk Olie med en score på 3,1.

Yderligere oplysninger, Miljøchef i SAS, Martin Porsgaard 3232 4136.

Latest news